Opublikowano 23 Sierpnia 20241 r Teraz, liko0091 napisał(a): Nie działa, injectuje po czym z automatu zamyka okno metina. Ostatnia aktualizacja była 18.05 a mamy już 23 sierpnia więc już pewnie nie działa
Opublikowano 26 Października 20241 r Wszystko działa Odpalamy Metina >wchodzimy w wybór postaci i dopiero wtedy wstrzymujemy Jeżeli wstrzyknięty wcześniej zamyka nam Metina
Opublikowano 31 Października 20241 r Proszę o pomoc żeby ktos mi wytlumaczyl jak to injectowac bo jak daje inject to mi wywala metina :/// proszę o pomoc Edytowane 31 Października 20241 r przez lolekowski656
Opublikowano 8 Listopada 20241 r Witam nadaje sie do robienia odłamków ?Moze ma ktos jakiegos fishbota na GF ?? Turecki ?? Zamyka metina jak cos moze niech sprawdzi czy działa 🙂 robie zgodnie z instrukcja nawet jak kolega wyzej z wyborem postaci doradzał
Opublikowano 11 Listopada 20241 r Tak, po ostatniej aktualizacji oficjalnego mogą występować crashe może wyjdzie poprawka trzeba czekać.
Opublikowano 3 Grudnia 20241 r Jak to odpalić? Pomoże ktoś? Ogólnie na przy pobraniu nie mam do injectowania takich blibliotek jak tutaj autor tematu. Po injectowaniu mh cheat wyłącza się metin. Help!!!
Opublikowano 11 Grudnia 20241 r W dniu 9.05.2024 o 19:30, trawismontana napisał(a): KLASA KOZAK DZIĘKI test
Opublikowano 30 Maja 202530 Maj Ogólnie fajna sprawa, ale na full odpalę i tak dosatelm bana xd 3 razy