Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

🆕 Mobware v3 cheat na serwery GameForge (Metin2 Polska) - Teraz Premium⭐

Aktywny

Featured Replies

Opublikowano

Ja bym tak na spokojnie tylko przy dungach odpalał ale się zastanawiam czy banki nie poleci jak będę sam leciał na 2 postacie

• Odpowiedzi 275
  • Wyświetleń 19,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• działać działa, ale jakby zapełniało dane i wywala całego clienta po 2/3min 

• ExoCarossa
    ExoCarossa

Pójdzie na cliencie entry/terenzo?

• nie, kod zostal przygotowany pod serwery gfa i spoofery cheat blokera z globala przy odpaleniu na terenzo bedzie crash clienta    

Najbardziej pomocny post

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Teraz, Wacek400 napisał(a):

Ja bym tak na spokojnie tylko przy dungach odpalał ale się zastanawiam czy banki nie poleci jak będę sam leciał na 2 postacie

Ciekawe jestem czy na dungu też mnie sprawdza.

Trochę mi szkoda mam praktycznie same championy , a jak poleca to na każdym koncie powiązanym poleca banicje.

Opublikowano

To powiedz czy bana nie dostałeś? Bo szkoda mi postaci.

Opublikowano
3 godziny temu, Wacek400 napisał(a):

To powiedz czy bana nie dostałeś? Bo szkoda mi postaci.

Póki co nie, 23 lvl wbity.

Ok, na 30 wleciał BAN

edit 15.10
Jednak to nie ban, jakieś inne ustrojstwo, bo zalogowałem się na postać, ale przy próbie zmiany ustawień clienta, znów to samo okno - czym to idzie - nie wiem

Zrzut ekranu 2025-10-14 083552.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak na razie wbiłem 40lvl na pająkach, dla fanu. Faktycznie dzisiejsza aktualizacja uniemożliwiła korzystanie z tego. Może @Sasori da radę wrzucić patch :)

Gdzieś tam gf ma jakieś zabezpieczenia, gdy dasz za duży range to wywala bo wykrywa postać w ścianie. Ale z tego co widze boty ciągle wylogowuje, od tego jest autologin.

Niestety również, gdy ustawi się zbyt wysoką prędkość waithack'a to po prostu postać nie bije, chyba że ktoś lepiej to ustawił to może się pochwalić

Botów jest na serwerze polska od groma, dziwie się tym ludziom co tam grają. Pustynia jest bez mobów ciągle bo na każdym ch lata dziesiątki botów tak jak i inne mapy.

Opublikowano

Pomimo aktualizacji już dzisiaj widzę boty na pustyni latają serwer POLSKA. Nie wiem na jakim, ale latają. :D

Opublikowano

@Sevence konkurowanie o spota z botami, czasem mi się wydaje że wiecej osób gra na priv, "stabilność i że coś masz" też temat rzeka, wiele tytułów było, które zamykały serwery online swoich produkcji

Opublikowano
49 minut temu, Gargamel napisał(a):

@Sevence konkurowanie o spota z botami, czasem mi się wydaje że wiecej osób gra na priv, "stabilność i że coś masz" też temat rzeka, wiele tytułów było, które zamykały serwery online swoich produkcji

Mimo wszystko oficjalny serwer jest zawsze pewniejszy.

Opublikowano

Hej, czy jest szansa, że ten bot będzie jeszcze działał? Ewentualnie czy jest jakiś zamiennik dostępny? Pozdrawiam Was serdecznie

Opublikowano
7 godzin temu, Sevence napisał(a):

Mimo wszystko oficjalny serwer jest zawsze pewniejszy.

Też tak myślę. Tyle lat a na konto wchodzisz i masz postać. A czasy się zmieniają... Kto wie, czy w przyszłości boty nie znikną... a zdobycze zostaną i przydadzą się w rozgrywce. Jakiś bot działający na pewno jest, bo widzę, że działalność jest kontynuowana nadal.. ^.^

Edytowane przez vixiarsky123

Opublikowano

wItam przy injectowaniu wyskakujue socket error closing i zamyka gre

Opublikowano
20 godzin temu, Sevence napisał(a):

@goku1588 Cheat już nie działa i prawdopodobnie nie będzie już więcej działać.

Z tego co wiadomo będzie teraz sprzedawał na licencje tego bota

Opublikowano
8 minut temu, Zenith napisał(a):

Z tego co wiadomo będzie teraz sprzedawał na licencje tego bota

Teraz jestem na v2 to tak gościu zapierdziela na bocie... całe spoty bierze bez eq xd jest coś działającego płatnego lub bezpłatnego obecnie ?