Opublikowano 12 Października 202512 Paź Ja bym tak na spokojnie tylko przy dungach odpalał ale się zastanawiam czy banki nie poleci jak będę sam leciał na 2 postacie
Opublikowano 12 Października 202512 Paź 1 minutę temu, Wacek400 napisał(a):Ja bym tak na spokojnie tylko przy dungach odpalał ale się zastanawiam czy banki nie poleci jak będę sam leciał na 2 postacieMoże spróbuj potestować na razie na pobocznych postaciach. Może ktoś da jakieś info jak to wygląda.
Opublikowano 12 Października 202512 Paź Teraz, Wacek400 napisał(a):Ja bym tak na spokojnie tylko przy dungach odpalał ale się zastanawiam czy banki nie poleci jak będę sam leciał na 2 postacieCiekawe jestem czy na dungu też mnie sprawdza.Trochę mi szkoda mam praktycznie same championy , a jak poleca to na każdym koncie powiązanym poleca banicje.
Opublikowano 13 Października 202513 Paź 9 godzin temu, Gargamel napisał(a):To se pograłem.... :DPrzecież odpaliło Ci stronę na localhost z portem 5555.
Opublikowano 13 Października 202513 Paź Godzinę temu, luki3507 napisał(a):Przecież odpaliło Ci stronę na localhost z portem 5555.@luki3507 Naprawiłem, trzeba uruchomić jako administrator i śmiga jak złoto <3
Opublikowano 13 Października 202513 Paź 3 godziny temu, Wacek400 napisał(a):To powiedz czy bana nie dostałeś? Bo szkoda mi postaci.Póki co nie, 23 lvl wbity.Ok, na 30 wleciał BAN ☔edit 15.10Jednak to nie ban, jakieś inne ustrojstwo, bo zalogowałem się na postać, ale przy próbie zmiany ustawień clienta, znów to samo okno - czym to idzie - nie wiem
Opublikowano 18 Listopada 202518 Lis Po dzisiejszej aktualizacji nie działa na Metin2.pl błąd "Socket Error".
Opublikowano 18 Listopada 202518 Lis 15 minut temu, vixiarsky123 napisał(a):Po dzisiejszej aktualizacji nie działa na Metin2.pl błąd "Socket Error".Niestety dzisiejszy patch zablokował działanie tego cheata. Możliwe że pojawi się patch, ale raczej mała szansa.
Opublikowano 18 Listopada 202518 Lis Jak na razie wbiłem 40lvl na pająkach, dla fanu. Faktycznie dzisiejsza aktualizacja uniemożliwiła korzystanie z tego. Może @Sasori da radę wrzucić patch :)Gdzieś tam gf ma jakieś zabezpieczenia, gdy dasz za duży range to wywala bo wykrywa postać w ścianie. Ale z tego co widze boty ciągle wylogowuje, od tego jest autologin.Niestety również, gdy ustawi się zbyt wysoką prędkość waithack'a to po prostu postać nie bije, chyba że ktoś lepiej to ustawił to może się pochwalićBotów jest na serwerze polska od groma, dziwie się tym ludziom co tam grają. Pustynia jest bez mobów ciągle bo na każdym ch lata dziesiątki botów tak jak i inne mapy.
Opublikowano 19 Listopada 202519 Lis Pomimo aktualizacji już dzisiaj widzę boty na pustyni latają serwer POLSKA. Nie wiem na jakim, ale latają. :D
Opublikowano 20 Listopada 202520 Lis 39 minut temu, Gargamel napisał(a):Granie na PLu jest jak masochizm xDSugerujesz, że bardziej się opłaca na prywatnych serwerach gdzie musisz wydać równie dużo z tym że serwer z czasem padnie lub się wyludnia a na globalu masz stabilność i konto nadal ma jakoś wartość.
Opublikowano 21 Listopada 202521 Lis @Sevence konkurowanie o spota z botami, czasem mi się wydaje że wiecej osób gra na priv, "stabilność i że coś masz" też temat rzeka, wiele tytułów było, które zamykały serwery online swoich produkcji
Opublikowano 21 Listopada 202521 Lis 49 minut temu, Gargamel napisał(a):@Sevence konkurowanie o spota z botami, czasem mi się wydaje że wiecej osób gra na priv, "stabilność i że coś masz" też temat rzeka, wiele tytułów było, które zamykały serwery online swoich produkcjiMimo wszystko oficjalny serwer jest zawsze pewniejszy.
Opublikowano 21 Listopada 202521 Lis Hej, czy jest szansa, że ten bot będzie jeszcze działał? Ewentualnie czy jest jakiś zamiennik dostępny? Pozdrawiam Was serdecznie
Opublikowano 21 Listopada 202521 Lis 7 godzin temu, Sevence napisał(a):Mimo wszystko oficjalny serwer jest zawsze pewniejszy.Też tak myślę. Tyle lat a na konto wchodzisz i masz postać. A czasy się zmieniają... Kto wie, czy w przyszłości boty nie znikną... a zdobycze zostaną i przydadzą się w rozgrywce. Jakiś bot działający na pewno jest, bo widzę, że działalność jest kontynuowana nadal.. ^.^ Edytowane 21 Listopada 202521 Lis przez vixiarsky123
Opublikowano 21 Listopada 202521 Lis wItam przy injectowaniu wyskakujue socket error closing i zamyka gre
Opublikowano 22 Listopada 202522 Lis @goku1588 Cheat już nie działa i prawdopodobnie nie będzie już więcej działać.
Opublikowano 22 Listopada 202522 Lis 20 godzin temu, Sevence napisał(a):@goku1588 Cheat już nie działa i prawdopodobnie nie będzie już więcej działać.Z tego co wiadomo będzie teraz sprzedawał na licencje tego bota
Opublikowano 23 Listopada 202523 Lis 8 minut temu, Zenith napisał(a):Z tego co wiadomo będzie teraz sprzedawał na licencje tego botaTeraz jestem na v2 to tak gościu zapierdziela na bocie... całe spoty bierze bez eq xd jest coś działającego płatnego lub bezpłatnego obecnie ?
Opublikowano 23 Listopada 202523 Lis 9 godzin temu, vixiarsky123 napisał(a):Teraz jestem na v2 to tak gościu zapierdziela na bocie... całe spoty bierze bez eq xd jest coś działającego płatnego lub bezpłatnego obecnie ?Nowa wersja tego cheata jest dostępna jako premium.https://mobware.xyz/