Opublikowano 21 Sierpnia 202521 Sie hello lad it still dose not work on gf servers. will be here sone update for 2025
Opublikowano 10 Października 202510 Paź Niestety, autor chyba porzucił aktualizowanie tego tematu. @Sasori może wrzucisz tu aktualną wersje?
Opublikowano 11 Października 202511 Paź Autor Spoko już się robi xdAktualizacja: 11.10.25aktualizacja do najnowszej wersji gry (25.1)Nowa Intrukcja:Ściągnij rar Cały folder z pliku rar wrzuć: "C:\mobware_mt2"Odpal clienta do okna logowaniaKliknij injector > inject > wybierz procesmobware_mt2.rar
Opublikowano 11 Października 202511 Paź 8 minut temu, Sasori napisał(a):spoko juz się robi xdNajnowsza wersja działa poprawnie? Testowałeś może?
Opublikowano 11 Października 202511 Paź Autor Ta właśnie wbiłem z ciekawości polski global nic się nie zmienia działa wszystko xd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano 11 Października 202511 Paź Teraz, Sasori napisał(a):Ta właśnie wbiłem z ciekawości polski global nic się nie zmienia działa wszystko xd ( ͡° ͜ʖ ͡°)Dałbyś radę nagrać jakieś krótkie demko?
Opublikowano 11 Października 202511 Paź 59 minut temu, Sasori napisał(a):Spoko już się robi xdAktualizacja: 11.10.25aktualizacja do najnowszej wersji gry (25.1)Nowa Intrukcja:Ściągnij rar Cały folder z pliku rar wrzuć: "C:\mobware_mt2"Odpal clienta do okna logowaniaKliknij injector > inject > wybierz procesmobware_mt2.rardzięki <3
Opublikowano 11 Października 202511 Paź Dobrze że chociaż ktoś aktualizuje te cheaty :3A może by tak...
Opublikowano 12 Października 202512 Paź Godzinę temu, widzek napisał(a):Wyskakuje mi blad Socket Error, ktoś wie co zrobić?Jak to robisz wyskakuje ci taki błąd?
Opublikowano 12 Października 202512 Paź A jak z administracją szybko lecą bany czy jak się ukrywasz to można pograć na tym?
Opublikowano 12 Października 202512 Paź 1 minutę temu, Wacek400 napisał(a):A jak z administracją szybko lecą bany czy jak się ukrywasz to można pograć na tym?Dobre pytanie też się podpinam. Raczej jak tak na przypale ciśniesz to wyrwiesz szybko heh