Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

C4US Multihack [Source]

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano

Poleci ktoś jakieś kursy? Bo tak jak byłbym w stanie skompilować tak za chiny nie ogarniam IDA i nie wiem jak znaleźć patterny

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 9,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• Myślę, że wielu polegnie na kompilacji... btw. nie ma tego cheata na forum już?   NTSTATUS SYSCALL(DWORD syscall_id, DWORD parameterCount, ...) {//not for plebs :) }

• Z pewnością, ale niech leży, może ktoś bardziej ogarnięty coś sobie pokombinuje z tym widzę jakiś kod pewnie ukryty, żeby chłopaki od HLa nie dorwali xd

• cool

Najbardziej pomocny post

• Myślę, że wielu polegnie na kompilacji... btw. nie ma tego cheata na forum już?   NTSTATUS SYSCALL(DWORD syscall_id, DWORD parameterCount, ...) {//not for plebs :) }

• Z pewnością, ale niech leży, może ktoś bardziej ogarnięty coś sobie pokombinuje z tym widzę jakiś kod pewnie ukryty, żeby chłopaki od HLa nie dorwali xd

Opublikowane grafiki

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Będzie działał z cshield?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Programista

Jako jeden z devów C4US - Macie tu update DX8 ktory poprawia te crashe / i ogolnie fixuje sporo bledów bo przepisalem implementacje dx8 do imgui

https://github.com/KoMaR1911/C4USMultiHack-Metin2/commit/3cb123223a514ed04c17a4a09c6a263cf71b3c84

Link do pliku:
https://github.com/KoMaR1911/C4USMultiHack-Metin2/blob/main/EngineX-Pro/ImGui/imgui_impl_dx8.cpp

Juz nie powinno gubic device po ALT Tab / nagle z dupy sie wywalac

[FIX] – TestCooperativeLevel

[FIX] – Dynamic Vertex Buffer

[FIX] – Dynamic Index Buffer

[FIX] – Backup i Restore Stanu urzadzenia

[FIX] – Clip Rect (stencil-based)

[FIX] – Konwersja kolorów vertexów

[FIX] – Obsluga Render Target + DepthStencil

[FIX] – Lock / Unlock Bufforów

[FIX] – Obsluga DrawIndexedPrimitive

[FIX] – Vertex Shader / FVF

[FIX] – Obsługa scenariuszy minimalizacji / zerwania urzadzenia

[FIX] – Cleanup / Release w kazdej sciezce bledu

@patryk12d i prosze dodaj creditsy dla tworcow projektu dzięki

Edytowane przez KoMaR1911

Opublikowano

Właścicielami source jest EroS oraz Seremo. Nie jestem jego twórcą więc proszę usunąć mnie z creditsow. Komara również bo tylko nadawał się do robienia update. Nawet linijki kodu nie napisał, więc przypisywanie sobie cudzej pracy jest kurewskie. Dziękuję.

Dodatkowo dodam. Jeśli ktoś po czasie dopisał coś do source to nie znaczy że jest jego twórcą.

Edytowane przez xAdr1an

Opublikowano
  • Programista
1 godzinę temu, xAdr1an napisał(a):

Właścicielami source jest EroS oraz Seremo. Nie jestem jego twórcą więc proszę usunąć mnie z creditsow. Komara również bo tylko nadawał się do robienia update. Nawet linijki kodu nie napisał, więc przypisywanie sobie cudzej pracy jest kurewskie. Dziękuję.

Dodatkowo dodam. Jeśli ktoś po czasie dopisał coś do source to nie znaczy że jest jego twórcą.

Ta? mam nadzieje ze fajnie ci sie bocilo na aeldrze na moich pomyslach które sa w kodzie i dodatkowo kodzie ktory tez jest moj

ale dzięki ze przyznales ze robilem update - bo to wymaga wiekszych umiejetnosci niz pisanie w c++ tym bardziej sie samozaorales ale no tak jak myslalem nigdy zbyt bysty nie byles XD

Zajmij sie chatgpt i swoim botem na discorda lepiej bo crashuje zreszta i tak wrzuce za darmo cos podobnego co nie crashuje ;]|

@patryk12d Dodaj creditsy dzięki

Opublikowano
4 minuty temu, KoMaR1911 napisał(a):

Ta? mam nadzieje ze fajnie ci sie bocilo na aeldrze na moich pomyslach które sa w kodzie i dodatkowo kodzie ktory tez jest moj

Zajmij sie chatgpt i swoim botem na discorda lepiej bo crashuje zreszta i tak wrzuce za darmo cos podobnego co nie crashuje ;]|

hej kolega prosi jak za darmo

Opublikowano
  • Programista
Teraz, Arta napisał(a):

hej kolega prosi jak za darmo

daj mi wszystkie opcje na PW jakie ma to zrobie 1:1 kopie ktora bedzie lepsza i sprawniejsza XD

Opublikowano
  • Programista
2 godziny temu, xAdr1an napisał(a):

Oczywiście ze jest. Taką osobę nazywa się wtedy "contributor". Jeśli np. robimy projekt open-source na GitHubie, to każdy, kto coś do niego dopisał, jest jego współautorem

@temat

Dobry multihack, fajne funkcje. Dużo hakowania serwerów. Polecam i pozdrawiam.

Edytowane przez Thorek

Opublikowano
55 minut temu, KoMaR1911 napisał(a):

ale dzięki ze przyznales ze robilem update - bo to wymaga wiekszych umiejetnosci niz pisanie w c++ tym bardziej sie samozaorales ale no tak jak myslalem nigdy zbyt bysty nie byles XD

Tylko do tego się nadawałeś xd robiłeś update przy pomocy skanera od Erosa, ale ty jesteś wybitną jednostką xd jesteś daremny dzieciak

6 minut temu, Thorek napisał(a):

Oczywiście ze jest. Taką osobę nazywa się wtedy "contributor". Jeśli np. robimy projekt open-source na GitHubie, to każdy, kto coś do niego dopisał, jest jego współautorem

@temat

Dobry multihack, fajne funkcje. Dużo hakowania serwerów. Polecam i pozdrawiam.

W tym przypadku osoba podpisuje się jako autor ;) chociaż gówno w kodzie zrobiła za czasów gry projekt istniał. Tyle.

Opublikowano
  • Programista
Teraz, xAdr1an napisał(a):

Tylko do tego się nadawałeś xd robiłeś update przy pomocy skanera od Erosa, ale ty jesteś wybitną jednostką xd jesteś daremny dzieciak

no to lec zrob update uwaga powiem ci cos bardzo waznego SYGNATURY PADAJA! trzeba od nowa szukac funkcji z IDA / x86 dbg jak sie cos zmieni XDDDDD owszem scanner robil 60% roboty ale 40% dalej trzeba znalezc recznie tym bardziej ze w skanerze erosa byl blad ktory naprawilem przez ktory nie wyszukiwalo bardzo duzej ilosci patternow + dodalem multithreading

Pamietasz jak eros Cie uczyl a ty nawet tego nie potrafiles pojac? XDDDDDD

a może przypomnisz mi kolesia ktory chcial dodawac anty-ddosa na strone na ten sam serwer co strone ktorego znalazles i mowiles ze jest ekspertem XDD + chcial wylaczyc cloudflare XDDDDDDD

Opublikowano
3 minuty temu, KoMaR1911 napisał(a):

no to lec zrob update uwaga powiem ci cos bardzo waznego SYGNATURY PADAJA! trzeba od nowa szukac funkcji z IDA / x86 dbg jak sie cos zmieni XDDDDD owszem scanner robil 60% roboty ale 40% dalej trzeba znalezc recznie tym bardziej ze w skanerze erosa byl blad ktory naprawilem przez ktory nie wyszukiwalo bardzo duzej ilosci patternow + dodalem multithreading

Pamietasz jak eros Cie uczyl a ty nawet tego nie potrafiles pojac? XDDDDDD

Eros mnie nie uczył tak tylko dopisze farmazonie, a pamiętasz jak goniłeś dzieci pod przedszkolem? Tak będziesz wymyślał historie pasująca do Twoich narracji wiecznie czy coś udowodnisz w końcu.

Opublikowano
  • Programista
Teraz, xAdr1an napisał(a):

Eros mnie nie uczył tak tylko dopisze farmazonie, a pamiętasz jak goniłeś dzieci pod przedszkolem? Tak będziesz wymyślał historie pasująca do Twoich narracji wiecznie czy coś udowodnisz w końcu.

Ja pamietam jakie byly rozmowy na discordzie i tak probowal ci to pokazywac ale stwierdzil ze nie ma sensu bo i tak nie zrobisz update bo nie znajdziesz funkcji które byly edytowane / inaczej sie skompilowaly bo np. compilator update i zmienily sie niektore instrukcje na bardziej optimized

Czekam az dodasz jakis plugin na forum ktorego nie musialbym JA naprawiac bo oczywiscie ty nawet nie potrafiles sie polaczyc z SFTP czlowieku XDD tak wgrywales rzeczy ze cale forum siadalo na kilka godzin a style które ogarniales braly 20% CPU jak sie ladowala strona

tego jest tak duzo a ty dalej stoisz w miejscu od 2021 roku i dalej probujesz cos zrobic i ci to nie wychodzi ale z takim nastawieniem do ludzi to X D bo wiekszosc ludzi z ktorymi wspolpracowales Cie nie lubia / cie zlewaja pokazujac ci ze no sory ale nic juz nie znaczysz XD

ChatGPT Expert od botow na discorda które crashuja i stron które nie dzialaja albo sa tak pobugowane ze nie da sie ich uzywac

Opublikowano
Teraz, KoMaR1911 napisał(a):

Ja pamietam jakie byly rozmowy na discordzie i tak probowal ci to pokazywac ale stwierdzil ze nie ma sensu bo i tak nie zrobisz update bo nie znajdziesz funkcji które byly edytowane / inaczej sie skompilowaly bo np. compilator update i zmienily sie niektore instrukcje na bardziej optimized

Czekam az dodasz jakis plugin na forum ktorego nie musialbym JA naprawiac bo oczywiscie ty nawet nie potrafiles sie polaczyc z SFTP czlowieku XDD tak wgrywales rzeczy ze cale forum siadalo na kilka godzin a style które ogarniales braly 20% CPU jak sie ladowala strona

tego jest tak duzo a ty dalej stoisz w miejscu od 2021 roku i dalej probujesz cos zrobic i ci to nie wychodzi ale z takim nastawieniem do ludzi to X D bo wiekszosc ludzi z ktorymi wspolpracowales Cie nie lubia / cie zlewaja pokazujac ci ze no sory ale nic juz nie znaczysz XD

ChatGPT Expert od botow na discorda które crashuja i stron które nie dzialaja albo sa tak pobugowane ze nie da sie ich uzywac

Udowodnisz coś czy dalej będziesz tylko pisał swoje fanaberie gdy ci tabletek braknie?

Ja widziałem jak dzieci pod przedszkolem goniłeś. Wstydziłbyś się. Ja to mogę udowodnić, a ty możesz udowodnić to co piszesz?

Opublikowano
  • Programista
1 minutę temu, xAdr1an napisał(a):

Udowodnisz coś czy dalej będziesz tylko pisał swoje fanaberie gdy ci tabletek braknie?

Ja widziałem jak dzieci pod przedszkolem goniłeś. Wstydziłbyś się. Ja to mogę udowodnić, a ty możesz udowodnić to co piszesz?

"Plzedszkolem laczej" moj drogi XD

łap szmatke

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...