Opublikowano 27 Listopada 20232 l Tak jak w temacie. Prosty programik do zmiany ścieżek tekstur do naszej babuszki. Spoiler https://www.dosyaupload.com/Loau/TexturChanger_Granny.rar Pozdrawiam cieplutko Edytowane 27 Listopada 20232 l przez Bitek113
Opublikowano 27 Listopada 20232 l Autor 2 godziny temu, Zephyr napisał(a): Jest już taki temat przecież. To jest inny program, no mechanizm taki sam 😄 Jeśli tak to proszę o usunięcie tematu. Edytowane 27 Listopada 20232 l przez Bitek113
Opublikowano 18 Sierpnia 20241 r 11 godzin temu, Sevence napisał(a): @Kaszalotpospolity Tu masz lepszy; jednak udalo mi sie, ale zbugowany jest bo czesto jak biore zapisz i otwieram to mam te same dane, trza chyba chwile odczekac po zapisie Edytowane 18 Sierpnia 20241 r przez Kaszalotpospolity
Opublikowano 18 Sierpnia 20241 r @Kaszalotpospolity Co takiego? Normalnie zapisuje, wpisujesz nową ścieżkę potwierdzasz enterem i klikasz zapisz - nie ma tu filozofii.
Opublikowano 18 Sierpnia 20241 r 27 minut temu, Sevence napisał(a): @Kaszalotpospolity Co takiego? Normalnie zapisuje, wpisujesz nową ścieżkę potwierdzasz enterem i klikasz zapisz - nie ma tu filozofii. no mam tak item\polearm_2h_pandariaquest_b_01.tga ( po usuneiciu d:\ymir work to juz mi nie wczytuje mam biala broń
Opublikowano 18 Sierpnia 20241 r 1 godzinę temu, Kaszalotpospolity napisał(a): no mam tak item\polearm_2h_pandariaquest_b_01.tga ( po usuneiciu d:\ymir work to juz mi nie wczytuje mam biala broń Kaszalocie, ścieżka musi być poprawnie zbudowana albo nie podana wcale. Edytowane 18 Sierpnia 20241 r przez Wściekły Czun
Opublikowano 19 Sierpnia 20241 r 8 godzin temu, Wściekły Czun napisał(a): Kaszalocie, ścieżka musi być poprawnie zbudowana albo nie podana wcale. dobrze daje sciezke, ten program jest zbugowany. nawet jak zmienisz na d:\ymir work2\..... to ci przestanie dzialac jedynie wczytuje texture z d:\ymir work Edytowane 19 Sierpnia 20241 r przez Kaszalotpospolity
Opublikowano 19 Sierpnia 20241 r Problem nie jest zbugowany bo ci poprawnie zmienia ścieżkę zgodnie z przeznaczeniem.
Opublikowano 19 Sierpnia 20241 r Godzinę temu, Sevence napisał(a): Problem nie jest zbugowany bo ci poprawnie zmienia ścieżkę zgodnie z przeznaczeniem. to niewiem, ale jak próbuje dać gdzie indziej niz ymir work to mam białą broń, albo binka blokuje albo client, cos musi blokować jezeli to nie wina konwetera
Opublikowano 19 Sierpnia 20241 r 4 godziny temu, Kaszalotpospolity napisał(a): dobrze daje sciezke, ten program jest zbugowany. nawet jak zmienisz na d:\ymir work2\..... to ci przestanie dzialac jedynie wczytuje texture z d:\ymir work To nie jest poprawnie zbudowana ścieżka: item\polearm_2h_pandariaquest_b_01.tga Jeśli jesteś pewien, że ścieżka jest poprawna to zapomniałeś przenieść tekstury do nowej lokalizacji. PS: nie wiem czy model z takimi niestandardowymi ścieżkami będzie działał poprawnie w grze, ale w granny viewer działa. Edytowane 19 Sierpnia 20241 r przez Wściekły Czun
Opublikowano 20 Sierpnia 20241 r W dniu 19.08.2024 o 11:44, Wściekły Czun napisał(a): To nie jest poprawnie zbudowana ścieżka: item\polearm_2h_pandariaquest_b_01.tga Jeśli jesteś pewien, że ścieżka jest poprawna to zapomniałeś przenieść tekstury do nowej lokalizacji. PS: nie wiem czy model z takimi niestandardowymi ścieżkami będzie działał poprawnie w grze, ale w granny viewer działa. próbowałem na rózne sposoby mi on nie dziala, mam folder item/ymir work/item.tga (z takiej sciezki dziala) zmieniam na item/ymir work2/item.tga (z takiej sciezki juz nie dziala tylko jezeli jest ten j* /ymir work/ to dziala nawet jak dam ymir work/kaszalot/item.tga to tez dziala, tak dlugo jak sciezka ma ymir work to dziala bez ymir work nie dziala bo nie wczytuje jest biala bron zmienialem w src dalej ten sam problem mam, jedyne wyjscie poszukac innego programu Edytowane 20 Sierpnia 20241 r przez Kaszalotpospolity
Opublikowano 21 Sierpnia 20241 r W dniu 20.08.2024 o 14:00, Kaszalotpospolity napisał(a): próbowałem na rózne sposoby mi on nie dziala, mam folder item/ymir work/item.tga (z takiej sciezki dziala) zmieniam na item/ymir work2/item.tga (z takiej sciezki juz nie dziala tylko jezeli jest ten j* /ymir work/ to dziala nawet jak dam ymir work/kaszalot/item.tga to tez dziala, tak dlugo jak sciezka ma ymir work to dziala bez ymir work nie dziala bo nie wczytuje jest biala bron zmienialem w src dalej ten sam problem mam, jedyne wyjscie poszukac innego programu Debil jesteś i tyle, nie ogarniasz co robisz. Edytowane 26 Sierpnia 20241 r przez Wściekły Czun