Opublikowano 7 Marca7 Mar Premium Witam, znajdzie się jakiś magik, który pomoże zrobić bypass czy coś, abym mógł ominąć bez kompilacji source (bo chyba jest rozwalone na tych plikach), a klienta coś nie umiem skompilowaćTo jest niby z source klientabool CPythonNetworkStream::SendClientVersionPacket() { std::string filename; GetExcutedFileName(filename); filename = CFileNameHelper::NoPath(filename); CFileNameHelper::ChangeDosPath(filename); if (LocaleService_IsEUROPE() && false == LocaleService_IsYMIR()) { TPacketCGClientVersion2 kVersionPacket; kVersionPacket.header = HEADER_CG_CLIENT_VERSION2; strncpy(kVersionPacket.filename, filename.c_str(), sizeof(kVersionPacket.filename) - 1); strncpy(kVersionPacket.timestamp, "4892574", sizeof(kVersionPacket.timestamp) - 1); // # python time.time //strncpy(kVersionPacket.timestamp, TIMESTAMP, sizeof(kVersionPacket.timestamp)-1); // old_string_ver //strncpy(kVersionPacket.timestamp, "1218055205", sizeof(kVersionPacket.timestamp)-1); // new_future //strncpy(kVersionPacket.timestamp, "1214055205", sizeof(kVersionPacket.timestamp)-1); // old_past if (!Send(sizeof(kVersionPacket), &kVersionPacket)) { Tracef("SendClientReportPacket Error"); } } else { TPacketCGClientVersion kVersionPacket; kVersionPacket.header = HEADER_CG_CLIENT_VERSION; strncpy(kVersionPacket.filename, filename.c_str(), sizeof(kVersionPacket.filename) - 1); strncpy(kVersionPacket.timestamp, TIMESTAMP, sizeof(kVersionPacket.timestamp) - 1); if (!Send(sizeof(kVersionPacket), &kVersionPacket)) { Tracef("SendClientReportPacket Error"); } } return true; }A wersja w src serwera jest niby taka:string g_stClientVersion = "4892574";W teorii powinno działać, a w praktyce, dołączam plik exe, ewentualnie mozna pobrac z tematu od delinera.Da się to w jakiś sposób obejść? Finalnie nawet nie wiem gdzie jest ta zła wersja lub jaka jest zakodowana w binke/game serwera, bo chciałem odpalić te pliki "As is"Dzięki za pomoc!#DelinerMT2.rar
Opublikowano 8 Marca8 Mar Sprawdź w source clienta jakie są cyferki, żeby było ci łatwiej znaleźć w gotowym exe, wrzucasz .exe do notatnika i tam podmieniasz te cyferki na to, co jest w source game c:
Opublikowano 8 Marca8 Mar Autor Premium Niestety nie znajduje mi nic jak probuje wyszukac w notatniku
Opublikowano 9 Marca9 Mar Ja sprawdzę jutro co mam na pc i najwyżej wstawię a Ty mógłbyś odpisać na pw