Opublikowano 21 Lutego21 Lut 3 minuty temu, qwerty123 napisał(a):Człowieku przecież ja się ciągle odnoszę do tego jak bardzo obiektywny jest Twój ziomek, który niejako odpowiada za treści na tym forum. Dla mnie osoba obiektywna powinna wskazać, że cheat działa i że wyrzuca trojany, a była tylko wzmianka o tym, że działa. Co do tych programów, które wymieniłeś, każdy z nich był sprawdzany przez mnóstwo osób, jest mnóstwo wypowiedzi na temat plików tych programów, że są bezpieczne. To co daje nam cloud to świeżynka, którą sprawdzał Twój ziomek i napisał, że działa, ale dlaczego nie napisał też że wyrzuca te wszystkie trojany? Dlaczego ja po wydaniu tych pieniędzy mam się dowiedzieć, że ściągnąłem zainfekowany plik jakimiś 20 trojanami i jeszcze muszę zaporę zdejmować. Dla Twojej wiadomości, przy HLu nie trzeba żadnej zapory demontować i nigdy żaden trojan czy malware przez antywirusa lub zaporę nie został wykryty. Podsumowując, jeśli osoba z tego forum z zielonym nickiem napisała, że sprawdziła oprogramowanie i ono działa, oprogramowanie jest świeże i przeznaczone dla zwykłych zjadaczy chleba, nie ma na jego temat żadnych opinii użytkowników, to powinien napisać, że wyrzuca trojany. Myślisz, że jakby była recenzja jakiegoś oprogramowania dostępnego za kasę to recenzent pominąłby fakt, że przy pobieraniu świecą trojany jak lampki choinkowe? Ty jesteś w pełni poczytalny?Widać cheaty nie są dla wszystkich - a na pewno nie dla Ciebie. Nie ogarniasz tematu idz graj normalnie. Co za problem? Jeśli się tak boisz stwórz coś swojego i będziesz spokojny, chatgpt Ci pomoże. xDI generalnie czemu piszesz że to mój ziomek, jak z Sevence jedynie kilka zdań zamieniłem? Właśnie widzę że ciula wiesz a pierdzielisz po tej wypowiedzi. Twoje argumenty wyssane z palca.Pokaż ten skan, a nie piszesz i piszesz. Miałeś dla ziomka przetestować tego cheata (na tym swoim zabytkowym sprzęcie -pewnie tam avasta masz) i też jakoś tego nie widać, a jak będziesz testować co za problem skan wrzucić? Oj mordeczko, ja się o Ciebie martwie czy jesteś poczytalny i czy osoby w Twoim środowisku są bezpieczne i czy Ty sam w sumie jesteś bezpieczny. Piszesz wszystko bez pokrycia. Robisz z kogoś dupoliza bo ma zielony nick. xD Idź udaj się do specjalisty, może jeszcze za późno nie jest.@Edit"ewentualnie screeny ale z tamtego lapka może być ciężko, jest już wiekowy."Co Ty na ziemniaku to testujesz? Na kompie z win xp screena nie problem zrobić. xDDMorduchno, weź idź ochłoń bo emocje Tobą noszą.@Edit2Nikt wcześniej nie pytał o Twoje śmieszne wirusy, to po co miał się do tego odnosić, w większości były poruszone kwestie typu "scam", odniósł się to tego że owy program jednak istnieje, nikt przed Tobą burzy o wirusy nie zrobił.TAK MASZ RACJE TEN CHEAT TO JEST WIRUS! Straszny wirus zwany Covid-19!
Opublikowano 21 Lutego21 Lut 1 minutę temu, masteresco napisał(a):Widać cheaty nie są dla wszystkich - a na pewno nie dla Ciebie. Nie ogarniasz tematu idz graj normalnie. Co za problem? Jeśli się tak boisz stwórz coś swojego i będziesz spokojny, chatgpt Ci pomoże. xDI generalnie czemu piszesz że to mój ziomek, jak z Sevence jedynie kilka zdań zamieniłem? Właśnie widzę że ciula wiesz a pierdzielisz po tej wypowiedzi. Twoje argumenty wyssane z palca.Pokaż ten skan, a nie piszesz i piszesz. Miałeś dla ziomka przetestować tego cheata (na tym swoim zabytkowym sprzęcie -pewnie tam avasta masz) i też jakoś tego nie widać, a jak będziesz testować co za problem skan wrzucić? Oj mordeczko, ja się o Ciebie martwie czy jesteś poczytalny i czy osoby w Twoim środowisku są bezpieczne i czy Ty sam w sumie jesteś bezpieczny. Piszesz wszystko bez pokrycia. Robisz z kogoś dupoliza bo ma zielony nick. xD Idź udaj się do specjalisty, może jeszcze za późno nie jest.Po prostu niesamowitą frajdę sprawia mi to, że Was uświadamiam. Skany zaraz wrzucę, to już moja ostatnia wypowiedź, liczę że nie zostaną jakimś dziwnym trafem usunięte. Przytoczę Ci może pewną analogię na koniec, żebyś zrozumiał:wyobraź sobie, że kupujesz używany samochód. Używany samochód w tej analogii to cheat, ten i ten zakup wiąże się z pewnym ryzykiem. Przed kupnem samochodu sprawdzasz swoje ulubione forum motoryzacyjne na którym jest informacja o tym konkretnym samochodzie z danego ogłoszenia i tam osoba bardzo zaangażowana w życie tego forum i treści na forum popiera sprzedawcę i mówi, że samochód jest jezdny, ta osoba oczywiście swoją rangą na forum wzbudza zaufanie. Tak samo jak @Sevence popierał cheata i mówił, że działa - będąc osobą z wysoką rangą i zaangażowaną w forum - wzbudza zaufanie. Spotkanie ze sprzedawcą nie trwa długo, bo już ten post na forum samochodowym przekonał Cię do zakupy (nie jesteś zbyt świadomym kupującym, powiedzmy to sobie szczerze, skoro o nic nie dopytałeś tylko kupiłeś). Wsiadacie całą rodziną do samochodu, samochód po 50 kilometrach się rozpada, giniecie. Czy gdyby osoba budząca zaufanie na forum samochodowym napisała, że sprawdzała samochód, jest on jezdny, ale strasznie trzeszczy, jest pospawany i w sumie ma kilka usterek, to też tak chętnie byś go kupił? Czy Gdyby @Sevence napisał, że cheat działa, ale wyrzuca trojany i jakieś inne malware przy skanie i trzeba wyłączać zaporę i antywirusa, to każdy by tak chętnie sięgał po tego cheata? To jest transparentnośc i obiektywizm.
Opublikowano 21 Lutego21 Lut Teraz, qwerty123 napisał(a):Po prostu niesamowitą frajdę sprawia mi to, że Was uświadamiam. Skany zaraz wrzucę, to już moja ostatnia wypowiedź, liczę że nie zostaną jakimś dziwnym trafem usunięte.Przytoczę Ci może pewną analogię na koniec, żebyś zrozumiał:wyobraź sobie, że kupujesz używany samochód. Używany samochód w tej analogii to cheat, ten i ten zakup wiąże się z pewnym ryzykiem. Przed kupnem samochodu sprawdzasz swoje ulubione forum motoryzacyjne na którym jest informacja o tym konkretnym samochodzie z danego ogłoszenia i tam osoba bardzo zaangażowana w życie tego forum i treści na forum popiera sprzedawcę i mówi, że samochód jest jezdny, ta osoba oczywiście swoją rangą na forum wzbudza zaufanie. Tak samo jak @Sevence popierał cheata i mówił, że działa - będąc osobą z wysoką rangą i zaangażowaną w forum - wzbudza zaufanie. Spotkanie ze sprzedawcą nie trwa długo, bo już ten post na forum samochodowym przekonał Cię do zakupy (nie jesteś zbyt świadomym kupującym, powiedzmy to sobie szczerze, skoro o nic nie dopytałeś tylko kupiłeś). Wsiadacie całą rodziną do samochodu, samochód po 50 kilometrach się rozpada, giniecie. Czy gdyby osoba budząca zaufanie na forum samochodowym napisała, że sprawdzała samochód, jest on jezdny, ale strasznie trzeszczy, jest pospawany i w sumie ma kilka usterek, to też tak chętnie byś go kupił? Czy Gdyby @Sevence napisał, że cheat działa, ale wyrzuca trojany i jakieś inne malware przy skanie i trzeba wyłączać zaporę i antywirusa, to każdy by tak chętnie sięgał po tego cheata? To jest transparentnośc i obiektywizm.Kogo Ty uświadamiasz? Ty uświadom sobie że gówno wiesz o wirusach i ich wykrywaniu. Uświadom sobie że To co pisałeś to same brednie.Nam nic nie uświadomiłeś, jedynie w tym że nie masz pojęcia o czym piszesz.Twoja ostatnia wypowiedz? To skanu się nie doczekamy chyba.Co Ty chłopie pierdolisz samochód, cheat wtf. xD Ty to tam chyba jakiś degustator kryształu jesteś. Już mnie denerwujesz tym swoim "ja".Porównujesz dwie rzeczy z dwóch różnych stref, wirtualna - realna.Ach, kocham takie argumenty i takie osoby które właśnie chcą zabłysnąć, ale jednak prądu brakuje.Nie spotkałem się z takim czymś co piszesz.Szukasz argumentów i poparcia swoich teorii w złym miejscu byczku.Zastanów się nad tym co piszesz. Jedynie śmietnik na forum robimy."napisał, że cheat działa, ale wyrzuca trojany i jakieś inne malware przy skanie i trzeba wyłączać zaporę i antywirusa, to każdy by tak chętnie sięgał po tego cheata? " owszem jeśli to jest false positive. Nie widzę problemu.Chyba każdy jest świadom tego że cheat = potencjalne ryzyko, bądź false positive.Już wyżej pisałem i napisze to jeszcze raz - pobierasz clienta mt już jesteś w strefie zagrożenia.Masz tam patcher w którego wszystko można wrzucić i pyk po danych. ;)Na jednym privie screeny ekranu były robione (nie mt) tylko całego ekranu i przesyłane na zewnętrzne serwery. Pewnie sam tam grałeś. xDPewnie i tak już nie jednego wiruska na pc masz, a jeden więcej nic Ci nie zmieni. ;)
Opublikowano 21 Lutego21 Lut VirusTotal tego cheata, a konkretnie pliku .exe który musimy uruchomić po wyłączeniu całej zapory i antywirusów (przed wyłączeniem nie zadziała):https://www.virustotal.com/gui/file/03bb444a43f8d1e0ebb4027336e9213e1e5690418acc7ddbf3aee53312adde90?nocache=1EDIT:Bawi mnie to jak brakuje Ci argumentów i wciąż odwołujesz się do innych przykładów typu serwery metin, jakieś pobierane pliki. A co mnie interesują inne serwery? Jeśli dostawałbym powiadomienia o malware, musiałbym wyłączać jakieś zapory żeby działał serwer i skłoniłoby mnie to do skanowania, to bym z tego nie korzystał. Z każdą kolejną wypowiedzią się pogrążasz, odwołując się już nawet ad personam, że "mam jakieś wiruski", że ściągam co popadnie xD. Chłopie, nikogo nie interesuje to czy to jest false positive, większość osób widząc coś takiego nie będzie się nad tym zastanawiało i dlatego przed pobraniem powinni o tym wiedzieć. Bo ja gdybym przeczytał wcześniej, że wyrzuca tam 20 malware, ale "spokojnie, to są false positive", to nigdy bym tego nie ściągnął, nawet jeśli cheat by działał. Jeśli tego nie rozumiesz, to już nie poradzę. Myślę, że rozumiesz tylko musisz bronić waszej narracji. Edytowane 21 Lutego21 Lut przez qwerty123
Opublikowano 21 Lutego21 Lut 9 minut temu, qwerty123 napisał(a):VirusTotal tego cheata, a konkretnie pliku .exe który musimy uruchomić po wyłączeniu całej zapory i antywirusów (przed wyłączeniem nie zadziała):https://www.virustotal.com/gui/file/03bb444a43f8d1e0ebb4027336e9213e1e5690418acc7ddbf3aee53312adde90?nocache=1Coś tam może i wykrywa, ale dalej może być to false positive.Trzeba by było ten plik sprawdzić jak zachowuje się na urządzeniu.Kod jest zaciemniony jak to przy tego typu plikach dlatego ciężko jednoznacznie stwierdzić.Virusttotal może to tak wykrywać ponieważ program ingeruje w klawiaturę itp. w pamięc gry.Cheaty zachowują się jak wirusy.Trochę tam wypluło, ale dalej ciężko stwierdzić co to rzeczywiście jest, jakieś ryzyko jest.Trzeba by było ten program przeanalizować i zobaczyć jak się zachowuje na sprzęcie, czy łączy się z jakimś serwerem, co czyta na komputerze.Jak dla mnie jest to false positive (chociaż tak nie musi być)."Chłopie, nikogo nie interesuje to czy to jest false positive, większość osób widząc coś takiego nie będzie się nad tym zastanawiało i dlatego przed pobraniem powinni o tym wiedzieć."Uwierz że ludzi to interesuje i pobierają takie pliki z false positive - przykład HLBot. xD"Bawi mnie to jak brakuje Ci argumentów i wciąż odwołujesz się do innych przykładów typu serwery metin,"Mi nie brakuje - Tobie tak, przytaczasz jakiś samochód w porównaniu do programu na pc. xDDD"Bo ja gdybym przeczytał wcześniej, że wyrzuca tam 20 malware, ale "spokojnie, to są false positive", to nigdy bym tego nie ściągnął, nawet jeśli cheat by działał"Nie wiem na co liczyłeś pobierając plik który ingeruje w inne programy na komputerze. Że będzie 0 wykryć? XD Z choinki żeś się urwał?"Myślę, że rozumiesz tylko musisz bronić waszej narracji."Nie musze bronić naszej narracji, tak się cheaty zachowują, każdy pobiera cheat, cracki, torrenty na własną odpowiedzialność, nigdy nie jesteś pewien tego co pobierasz. Więc to już wystarczający argument.Zapłaciłeś i tak za kota w worku i go dostałeś i teraz masz pretensje do świata o swój błąd (bądź nie błąd bo całkiem możliwe że to false positive).Oj tym wpisem kończę z Tobą dyskusję bo nic tutaj nie zdziałamy.Miałeś koledze napisać czy cheat działa, czy nie. Nie zrobiłeś tego.Masz swoje przekonania to się nimi kieruj, zapłaciłeś i się boisz o swoje dane - nie korzystaj.Czytałeś regulamin że po pobraniu bądź aktywacji nie ma zwrotu - wtopiłeś pieniądze.Jeśli nie jest to program który jest przypisany pod HWID jeśli działa odsprzedaj temu ziomkowi co tam chciał żebyś sprawdził czy działa bo chciał kupić, za 50% ceny wtedy możesz mu odsprzedać jeśli działa. ;) Moja dobra, mała rada dla Ciebie.Sam skan dużo nie da, tak jak pisałem trzeba by było przeanalizować plik osobiście ponieważ niektóre pliki w środowisku sandbox po prostu nie "używają" funkcji złośliwych aby nie być wykrytymi.Tak samo zaciemnianie kodu powoduje właśnie taki wynik skanu.Tak jak już wyżej pisałem, przy takich plikach zawsze masz ryzyko.Sam HLBota nawet nie odpalałem na sprzęcie na którym mam jakieś dane.Gratulacje za Twoją czujność, obawiasz się nie używasz.Nie HLBot też nikt Ci skanu nie daje, więc tutaj też nie miej pretensji do Sevence że napisał że cheat działa, a że coś tam niby wykrywa.On tylko sprawdził czy nie jest to scam, aby ludzie pieniędzy nie potracili. Jego zamiarem nie było analizowanie pliku pod tym względem jedynie pod względem istnienia i działania owego programu.(Posługuje się przykładme HLBot'a ponieważ jest zaufanym cheatem i ma dużo pobrań, a jednak coś tam virus total pluje. Rozumiem że z Hl'a też nie korzystałeś po scanie?)Pozdrawiam i miłej nocy życzę.Może jest szkodliwy, może nie taka dyskusja.Jednoznacznie ciężko stwierdzić bez analizy, tym zakończę temat z mojej strony ponieważ też nie jestem mega specem.(I nie nie wycofuje się z tego co wcześniej pisałem) tylko stwierdzam fakt. ;)Pozdrawiam i miłej nocy życzę.
Opublikowano 21 Lutego21 Lut Przecież ja nie mam żalu o to, że zapłaciłem 40 euro i że u mnie cheat nie odpalił. Pewnie by odpalił (właśnie to sprawdzam), gdybym wyłączył te zapory. Ja mam żal jedynie o to, że kolega @Sevence tak żywo pisze o transparentności i obiektywizmie w tym wątku, a jego wypowiedzi nie mają z tym nic wspólnego. Ty pomawiasz mnie od osoby walącej kryształ, no chłopie. Żal mam tylko do Was, że nie widzicie zasadności w tym, że jeśli testowało się taki cheat i on faktycznie działa i chcesz się o nim wypowiedzieć na forum jako osoba z pewnym autorytetem, to wypadałoby go chociaż przepuścić przez VirusTotal i scan z tego też zamieścić. To wszystko. Ja pieniądze wydałem swoje, wiedziałem na co wydaję i jakie są zasady, nikt nie obiecywał, że wszystko będzie super.
Opublikowano 21 Lutego21 Lut Teraz, qwerty123 napisał(a):Przecież ja nie mam żalu o to, że zapłaciłem 40 euro i że u mnie cheat nie odpalił. Pewnie by odpalił (właśnie to sprawdzam), gdybym wyłączył te zapory. Ja mam żal jedynie o to, że kolega @Sevence tak żywo pisze o transparentności i obiektywizmie w tym wątku, a jego wypowiedzi nie mają z tym nic wspólnego. Ty pomawiasz mnie od osoby walącej kryształ, no chłopie. Żal mam tylko do Was, że nie widzicie zasadności w tym, że jeśli testowało się taki cheat i on faktycznie działa i chcesz się o nim wypowiedzieć na forum jako osoba z pewnym autorytetem, to wypadałoby go chociaż przepuścić przez VirusTotal i scan z tego też zamieścić. To wszystko. Ja pieniądze wydałem swoje, wiedziałem na co wydaję i jakie są zasady, nikt nie obiecywał, że wszystko będzie super.Ostatni post, nie pomawiam tylko się tak zachowujesz. Piszesz z pretensjami do kogoś kto za to nie odpowiada. Sevence z dobrego serca sprawdził czy cheat działa, napisał że tak. Nie jest on autorem cheata, ani dystrybutorem. Nie odpowiada za cheat, ani za użytkowników.On tego nie sprzedaje, nie reklamuje. Jedynie z dobrej woli sprawdził czy działa aby ludzie nie zapłacili nie wiem ile tam 500 zł chyba w błoto. NIE JEST OD SPRAWDZANIA TAKICH PLIKÓW.Obiecuje to ostatni post! xDI przepraszam jeśli uraziłem Cię z tym kryształem, ale troszkę odleciałeś. xD I napisze jeszcze raz aby dotarło!SEVENCE NIE MA OBOWIĄZKU ROBIĆ SKANÓW ANI SPRAWDZAĆ PLIKÓW KTÓRE NIE SĄ NA JEGO FORUM!!!Dobranoc!
Opublikowano 21 Lutego21 Lut 3 minuty temu, masteresco napisał(a):Czytałeś regulamin że po pobraniu bądź aktywacji nie ma zwrotu - wtopiłeś pieniądze.Będąc szczerym, nawet nie miałbym problemów zrobić refunda w takiej sytuacji, problem leży w tym że osoba stwierdziła że nie odezwie sie na support więc nie mam jak w tej sytuacji pomóc.Tak jak wspomniałem wcześniej virustotal wykrywa cheat jako virus przez mocną obfuskacje która jest nałożona w celach bezpieczeństwa oraz nikogo nie namawiam do cheatowania.
Opublikowano 21 Lutego21 Lut Jedynie czego chciałem, to żeby to wszystko w tym wątku się pojawiło i tyle. Potwierdzę jeszcze tak jak obiecałem czy u mnie cheat działa i niech każdy, kto jest tym cheatem zainteresowany sam zdecyduje przy tych wszystkich informacjach, czy chce z niego skorzystać czy nie.EDIT: @Mrcxawer2 po wyłączeniu wszystkich możliwych zapór, cheat działa na Projekt HARD. W wersji którą zakupiłem za 40 euro nie ma funkcji dungeonów, ale wydaje mi się, żę to nie jest takie istotne na tym serwie skoro ilość wejść na dungi jest mocno ograniczona. Nie sprawdzałem wszystkiego dokładnie, bo nie mam już czasu, a jestem na kompie 11 letnim z dyskiem HDD i brakuje mi cierpliwości, ale wszystkie funkcje ze znanych cheatów działają. Edytowane 21 Lutego21 Lut przez qwerty123
Opublikowano 21 Lutego21 Lut @qwerty123 dzięki za poświęcony czas, skoro działa pewnie kupię i ściągnę nawet jeśli jest to malware udający bota tymczasowo a potem będzie wykradał dane bo mam oddzielnego kompa na którym odpalam boty bo wiadomo że z każdą aktualizacja bota można wgrać niepożądane pliki
Opublikowano 22 Lutego22 Lut @Fredek problem w tym że na ten moment nie ma innego bota na projekt hard. HL nie działa i nie będzie nigdy działał na projekt hard bo rozmawiałem w tej sprawie z twórcą bota
Opublikowano 22 Lutego22 Lut 1 godzinę temu, Fredek napisał(a):Ten cheat na bank jest scamem. Już bym wolał na hl'u pograć bo z niego korzystałem. Jak widzę że choć jedna osoba która zakupiła tego bota i widocznie śmierdzi scamem to daje jasno do myślenia żeby takie fałszywe strony unikać jak getcloudDobrze gadasz. Tak samo uważam jak Ty
Opublikowano 22 Lutego22 Lut 7 godzin temu, qwerty123 napisał(a):VirusTotal tego cheata, a konkretnie pliku .exe który musimy uruchomić po wyłączeniu całej zapory i antywirusów (przed wyłączeniem nie zadziała):https://www.virustotal.com/gui/file/03bb444a43f8d1e0ebb4027336e9213e1e5690418acc7ddbf3aee53312adde90?nocache=1EDIT:Bawi mnie to jak brakuje Ci argumentów i wciąż odwołujesz się do innych przykładów typu serwery metin, jakieś pobierane pliki. A co mnie interesują inne serwery? Jeśli dostawałbym powiadomienia o malware, musiałbym wyłączać jakieś zapory żeby działał serwer i skłoniłoby mnie to do skanowania, to bym z tego nie korzystał. Z każdą kolejną wypowiedzią się pogrążasz, odwołując się już nawet ad personam, że "mam jakieś wiruski", że ściągam co popadnie xD. Chłopie, nikogo nie interesuje to czy to jest false positive, większość osób widząc coś takiego nie będzie się nad tym zastanawiało i dlatego przed pobraniem powinni o tym wiedzieć. Bo ja gdybym przeczytał wcześniej, że wyrzuca tam 20 malware, ale "spokojnie, to są false positive", to nigdy bym tego nie ściągnął, nawet jeśli cheat by działał. Jeśli tego nie rozumiesz, to już nie poradzę. Myślę, że rozumiesz tylko musisz bronić waszej narracji.Każdy crack/hack czy inny injector ingerujący w proces gry będzie wykrywany jako trojan, metody zaciemniania kodu (obfuscate), też będą wykrywane jako trojan, ponieważ wykorzystują mechanizmy do omijania zabezpieczeń, owszem ryzyko, że zainfekujesz się jakimś syfem występuje zawsze, jeśli tak bardzo się tego boisz to możesz samemu sobie bota napisać/grę złamać
Opublikowano 22 Lutego22 Lut 8 godzin temu, Fredek napisał(a):Ten cheat na bank jest scamem. Już bym wolał na hl'u pograć bo z niego korzystałem. Jak widzę że choć jedna osoba która zakupiła tego bota i widocznie śmierdzi scamem to daje jasno do myślenia żeby takie fałszywe strony unikać jak getcloud7 godzin temu, bosmanxmetin napisał(a):Dobrze gadasz.Tak samo uważam jak TySuper opinia, dzięki chłopaki bo cloud nie jest przeznaczony dla wszystkich a zwłaszcza tych mniej myślących którzy nie potrafią w windows a chcą brać sie za cheatowanie. Temat jest poświęcony poszukiwaniom, może znajdziecie loader/injector/cheat do waszej ukochanej gry który nie jest wykrywany jako trojan w virustotal. Nic więcej jak podziękować wam bo zaoszczędzacie mi czasu na supporcie z osobami które ledwo włączają komputer a pamiętajcie czas to pieniądz.
Opublikowano 22 Lutego22 Lut 39 minut temu, flegamina12 napisał(a):Czyli co aktualnie mamy dostępnego tylko tego getcloud na projekt hard?Jest jeszcze coś takiego ale nie kupowałem go. Mam innego bota od tego samego twórcy więc wiem że nie jest to scam ale nie wiem jak z wykrywaniem botów na hardzie i czy po minucie nie będzie bana.
Opublikowano 22 Lutego22 Lut a ja uderze z innej półki - macie spoofer hwid na tego harda? XDD ten od sevence nie dziala
Opublikowano 22 Lutego22 Lut 9 minut temu, Mrcxawer2 napisał(a):Jest jeszcze coś takiego ale nie kupowałem go. Mam innego bota od tego samego twórcy więc wiem że nie jest to scam ale nie wiem jak z wykrywaniem botów na hardzie i czy po minucie nie będzie bana.Ahahah przecież to wygląda jak totalny scam.
Opublikowano 22 Lutego22 Lut 21 minut temu, Mrcxawer2 napisał(a):Jest jeszcze coś takiego ale nie kupowałem go. Mam innego bota od tego samego twórcy więc wiem że nie jest to scam ale nie wiem jak z wykrywaniem botów na hardzie i czy po minucie nie będzie bana.Cos mi tu nie pasuje na tych screenach xd1. radar a minimapka 2. 3lvl ze skillem xd3. cos mi tutaj tez nie pasuje xd(albo chujowe skalowanie albo ktos w PSie na szybko robil xd)Nie mowie ze to scam ale takie pkty wyłapałem patrząc na to xd Edytowane 22 Lutego22 Lut przez ARK
Opublikowano 22 Lutego22 Lut 46 minut temu, ARK napisał(a):Cos mi tu nie pasuje na tych screenach xd1. radar a minimapka 2. 3lvl ze skillem xd3. cos mi tutaj tez nie pasuje xd(albo chujowe skalowanie albo ktos w PSie na szybko robil xd)Nie mowie ze to scam ale takie pkty wyłapałem patrząc na to xd co ci sie nie zgadza na minimapie korzystalem z innych botow od tego uzytkownika i wszystko smigalo tego bota tez sprawdze :D
Opublikowano 22 Lutego22 Lut To możesz wrzucić tu jakiś klip z testów to może komuś się przyda info ;p
Opublikowano 22 Lutego22 Lut 34 minuty temu, Sevence napisał(a):To możesz wrzucić tu jakiś klip z testów to może komuś się przyda info ;pbandicam_2026-02-22_19-01-46-750.mp4
Opublikowano 23 Lutego23 Lut Hard ma jakieś zabezpieczenia i wykrywa atak speeda, autopote albo pick-up? Widać często powiadomienia na czacie że kogoś zbanowali i ciekaw jestem czy to na podstawie zgłoszeń czy mają coś i w logach widzą notujących graczy?