Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Szukam cheata na serwer projekt hard

Uśpiony

Featured Replies

• Odpowiedzi 81
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• qwerty123
    qwerty123

Jedynie czego chciałem, to żeby to wszystko w tym wątku się pojawiło i tyle. Potwierdzę jeszcze tak jak obiecałem czy u mnie cheat działa i niech każdy, kto jest tym cheatem zainteresowany sam zdecydu

• Sevence
    Sevence

Cheat potrzebuje wtedy aktualizacji, a znajdą się rozczeniowi klienci którzy od razu przyjdą po zwrot pieniędzy. Proszę, przestań z tymi zasadami i prawami wyjeżdżać bo kto o to dba tak naprawdę przy

• qwerty123
    qwerty123

Pobrałem tego bota getcloud, jednorazowy zakup na 7 dni to 40 euro, zapłaciłem. Mam akurat starego lapka, którego i tak planowałem wyrzucić/spalić, więc uznałem, że przetestuje. Na stronie bota po zak

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Autor

Ten getcloud ponad 500zl na msc xd

Opublikowano
57 minut temu, MaduroXD napisał(a):

Mi i tak się zwraca to ta cena to mi rybka

na jakim serwerze?

Opublikowano
18 godzin temu, MaduroXD napisał(a):

widzialem ze getcloud.gg wspiera projekt harda

przecie to scam jest ten cały get cloud. xdddd get cloud wspiera oszustwo jedynie nie mają nawet dc nie mówiąc o jakichkolwiek filimikach turcy sie nie nabieraja to przypadkiem dodał wszystkie polskie serwery tak jedna osoba z polski to taki prze.. giga chad że nie potrzebuje mieć żadnej działaności nic a zarabia na jednym bocie ponad 500 zł czyli co 4 osoby mu to kupią i już przekracza limity niezarejestrowanej... ponadto samodzielnie wszystko ogarnia. po chuy polaczek miałby brać kasę w eurosach śmiesznie to brzmi polak ale podstawia się pod prawo angli, nie pod przepisy ue gdzie jest polska szukaj potem igły w stogu siana jak jakiś debil scamer wyśle gościowi kase. a najbardziej śmieszne jest to jak zapytasz na supp czy ci wyślą screen czy bot działa to najpierw pieniadze potem może może pokaze xdd beka

sharegon_1771678111520.png

Opublikowano
12 godzin temu, MaduroXD napisał(a):

Mi i tak się zwraca to ta cena to mi rybka

Maduro, przestań pierdolić głupoty. Konto masz od miesiąca, zero sensownych postów i nagle wielki znawca tematu XD 1 post aż uwaga xd

Serio ktoś ma uwierzyć, że płacisz typowi 2k miesięcznie, żeby potem zdobyć 2k w Metinie, grając 24/7? Weź się zastanów, bo brzmisz jakbyś pisał pierwszą lepszą bajkę bez żadnych konkretów. #scam alert

Opublikowano
27 minut temu, bosmanxmetin napisał(a):

przecie to scam jest ten cały get cloud. xdddd get cloud wspiera oszustwo jedynie nie mają nawet dc nie mówiąc o jakichkolwiek filimikach turcy sie nie nabieraja to przypadkiem dodał wszystkie polskie serwery tak jedna osoba z polski to taki prze.. giga chad że nie potrzebuje mieć żadnej działaności nic a zarabia na jednym bocie ponad 500 zł czyli co 4 osoby mu to kupią i już przekracza limity niezarejestrowanej... ponadto samodzielnie wszystko ogarnia. po chuy polaczek miałby brać kasę w eurosach śmiesznie to brzmi polak ale podstawia się pod prawo angli, nie pod przepisy ue gdzie jest polska szukaj potem igły w stogu siana jak jakiś debil scamer wyśle gościowi kase. a najbardziej śmieszne jest to jak zapytasz na supp czy ci wyślą screen czy bot działa to najpierw pieniadze potem może może pokaze xdd beka

sharegon_1771678111520.png

Hej, pozwolę się odnieść.

Nie posiadam oficjalnego discorda, dlaczego? Priorytetem jest bezpieczeństwo, wystarczy jedna osoba z dostępnem do oficjalnego discorda aby monitorować to co sie dzieje wewnątrz, jest to idealne miejsce dla administracji/moderacji wspieranych serwerów.

Jeśli wstawiasz fragmet z ToS to warto żebyś przeczytał go całego, możesz zauważyć że rejestracja getcloud nie jest w PL. Musisz dowiedzieć się więcej jak działa Sole Trader w UK i przestać szerzyć dezinformacje.

Nie udostępniam wersji trial z uwagi na bezpieczeństwo, stawiam na niewykrywalność i uważam, że nadawanie dostępu w celu przetestowania znacząco by zwiększało ryzyko detekcji, nie namawiam nikogo do zakupu, pre-showcase możesz znaleźć na stronie.

Sytuacja na supporcie którą opisałeś nigdy nie miała miejsca, nie mam żadnego problemu udostępnić screenshota z serwera którego wspieram, cała Twoja wiadomość wygląda na płacz osoby która nie jest w stanie sobie pozwolić na taki produkt, nie jest on przeznaczony dla każdego.

image.png

Opublikowano
1 godzinę temu, bosmanxmetin napisał(a):

że nie potrzebuje mieć żadnej działaności nic a zarabia na jednym bocie ponad 500 zł czyli co 4 osoby mu to kupią i już przekracza limity niezarejestrowanej...

Te limity się znacznie zmieniły od 2026 roku jesteś nie na czasie, obecnie liczone są one kwartalnie, a nie miesięcznie i nie mogę przekroczyć 225% minimalnego wynagrodzenia kwartalnie, czyli 10 813,50 zł. https://www.podatki.gov.pl/poradniki-i-informatory/dzialalnosc-nierejestrowana/

Opublikowano
32 minuty temu, getcloud napisał(a):

Nie posiadam oficjalnego discorda, dlaczego? Priorytetem jest bezpieczeństwo, wystarczy jedna osoba z dostępnem do oficjalnego discorda aby monitorować to co sie dzieje wewnątrz, jest to idealne miejsce dla administracji/moderacji wspieranych serwerów.

Jeśli wstawiasz fragmet z ToS to warto żebyś przeczytał go całego, możesz zauważyć że rejestracja getcloud nie jest w PL. Musisz dowiedzieć się więcej jak działa Sole Trader w UK i przestać szerzyć dezinformacje.

Nie udostępniam wersji trial z uwagi na bezpieczeństwo, stawiam na niewykrywalność i uważam, że nadawanie dostępu w celu przetestowania znacząco by zwiększało ryzyko detekcji, nie namawiam nikogo do zakupu, pre-showcase możesz znaleźć na stronie.

Sytuacja na supporcie którą opisałeś nigdy nie miała miejsca, nie mam żadnego problemu udostępnić screenshota z serwera którego wspieram, cała Twoja wiadomość wygląda na płacz osoby która nie jest w stanie sobie pozwolić na taki produkt, nie jest on przeznaczony dla każdego.

image.png

`

2 minuty temu, Sevence napisał(a):

Te limity się znacznie zmieniły od 2026 roku jesteś nie na czasie, obecnie liczone są one kwartalnie, a nie miesięcznie i nie mogę przekroczyć 225% minimalnego wynagrodzenia kwartalnie, czyli 10 813,50 zł. https://www.podatki.gov.pl/poradniki-i-informatory/dzialalnosc-nierejestrowana/

nawet jeśli to gość działa w uk mając walute euro, zamiast funta, jak wiemy w uk nie ma czegoś takiego jak działałność nierejstrowana...

sam wyżej napisał iż gdyż nie działa on w polsce czy to nie podchodzi pod fejk?

Opublikowano
37 minut temu, getcloud napisał(a):

image.png

co do „dowodów” – nadal nie widziałem żadnego realnego nagrania pokazującego działanie bota w praktyce. Jeden screen z jakimś menu GUI do rejestracji getcloud niczego nie udowadnia. To może zrobić każdy w kilka minut.

Sam napisałeś, że rejestracja jest na osobę fizyczną – Polaka. OK. Tylko jak to się ma do rozliczeń w euro, skoro twierdzisz, że działasz w UK, gdzie obowiązuje funt? Kolejna niespójność.

Brak wersji testowej tłumaczony „bezpieczeństwem” też brzmi wygodnie. Każdy legitny projekt potrafi zrobić demo, sandbox albo ograniczony trial bez narażania „niewykrywalności”. To nie jest żaden argument, tylko zasłona dymna.

Możesz pisać, że produkt „nie jest dla każdego”, ale na ten moment wszystko wygląda jak typowy schemat: ładny opis, zero realnych dowodów działania i brak możliwości weryfikacji przed płatnością.

Podtrzymuję swoje zdanie — dopóki nie zobaczę realnego, niepodważalnego dowodu działania, traktuję to jako scam. I żaden marketingowy opis tego nie zmieni. Ty po prostu nie dajesz żadnej możliwości weryfikacji przed płatnością. co do przytoczonej przez ciebiej rzekomej solo trader w uk.. aby nim być musisz przecież wystawiać sample invoice, bo tam przepisy są o wiele bardziej restrykcyjne, plus dla mnie to wszystko sie nie trzyma kupy i to chwyt naiwny na oszustwo i czerpanie kasy od nawinych polaków.

Teraz, Sevence napisał(a):

Czy @getcloud Cię oszukał, że w ten sposób piszesz? Nie wiem, pracujesz w jakimś urzędzie skarbowym, że wytykasz mu kwestia rozliczania podatków? To jego sprawa to jest sprzedaz nielegalnego oprogramowania raczej nikt nie sprzedaje oficjalnie tego typu rozwiazań jako firma.

nie pracuję w żadnym urzędzie skarbowym i nie chodzi mi o kwestie podatkowe. To nie jest sedno sprawy.

Piszę tak dlatego, że znajomy padł już ofiarą— ładnie opisanego „kota w worku”, gdzie wszystko wyglądało profesjonalnie do momentu wysłania pieniędzy. Po płatności kontakt się urywa, support przestaje odpowiadać, a „owner” nagle znika.

I właśnie o to mi chodzi — to po prostu śmierdzi na kilometr wałem.
Nie ma realnego kontaktu do twórcy, brak transparentności, brak możliwości normalnej weryfikacji produktu, brak zabezpieczenia kupującego.

W przypadku takich „szarych” narzędzi sytuacja jest jeszcze gorsza — jeśli coś pójdzie nie tak, zgłaszasz sprawę na policję, a po miesiącu dostajesz informację o umorzeniu z powodu braku możliwości ustalenia sprawcy. Szczególnie jeśli sprzedawca działa anonimowo i ukrywa swoją tożsamość.y. Chodzi o to, że model sprzedaży jest kompletnie jednostronny — kupujący ryzykuje wszystko, sprzedawca nic. A to zawsze powinno zapalać czerwoną lampkę.

ok wiem co powiesz trzeba być zjebem aby coś takiego kupować niestety jest sporo naiwnych ludzi :/

czy wiedząc coś takiego dalej byś bronił oszusta? wyraźnie zrzekasz się na mocy prawa uk tylko że kurwa w wielkiej brytani nie ma ustawy o prawach konsumenta co nie

sharegon_1771684658865.png

w polsce przynajmniej jak ktoś cię wydyma to idziesz na psiarnie i delikwenta szukasz a tutaj?

przede wszystkim nawet w wielkiej brytanii masz 14 dni na odstąpienie od zakupu na odległość, tak samo jak w polsce. gościowi chodzi o to aby cie wyjebac na kase i nawet sie z tym nie ukrywa

Opublikowano

sharegon_1771684913983.png

Ja myślę, że to jest bardziej zabezpieczenie się przed tym żeby klient nie przyszedł zaraz z reklamacją, że rozwiązanie nie działa bo serwer wdrożył poprawkę.

tylko że przepisy które obowiązują w wielkiej brytani właśnie zabraniają w uk traderom dawać takie klauzule

Przy sprzedaży online działa Consumer Contracts Regulations 2013

no chyba że celem zabezpieczenia się przed tym ktoś może łamak wszystkie zasady to ok w imie zabezpieczenia sie mozna jebać polaków na siano xd

sorry że z neta kopiuje ss ale sam zobacz jak jest

sharegon_1771685179039.png

Opublikowano

Cheat potrzebuje wtedy aktualizacji, a znajdą się rozczeniowi klienci którzy od razu przyjdą po zwrot pieniędzy. Proszę, przestań z tymi zasadami i prawami wyjeżdżać bo kto o to dba tak naprawdę przy tego typu rozwiązaniach?

2 minuty temu, bosmanxmetin napisał(a):

no chyba że celem zabezpieczenia się przed tym ktoś może łamak wszystkie zasady to ok w imie zabezpieczenia sie mozna jebać polaków na siano xd

Każda firma dba o swoje interesy w jakim ty świecie żyjesz? Przeczytaj regulamin, któregoś z serwerów prywatnych przykładowo to się mocno zdziwisz co w nim znajdziesz. I jak każdy gracz się godzi na bycie ruchanym. 🙂

Opublikowano

Cheat potrzebuje wtedy aktualizacji, a znajdą się rozczeniowi klienci którzy od razu przyjdą po zwrot pieniędzy. Proszę, przestań z tymi zasadami i prawami wyjeżdżać bo kto o to dba tak naprawdę przy tego typu rozwiązaniach?

Każda firma dba o swoje interesy w jakim ty świecie żyjesz? Przeczytaj regulamin, któregoś z serwerów prywatnych przykładowo to się mocno zdziwisz co w nim znajdziesz. I jak każdy gracz się godzi na bycie ruchanym. 🙂

ok spoko może masz rację. czyli jeśli twój użytkownik zostanie wyruchany przez gościa to twoje forum na to pozwala a tak mówisz o dobrym wizerunku forum. w takim razie jebać niech dyma polaczków polak udający że mieszka w uk. mający za walute euro. pewnie masz rację każda firma dba o swoje interesy szkoda że gość nawet nie ma firmy xd jednak mi się wydaje ze mieć 500 zł albo go nie mieć to trochę szkoda ale chuy z tym

rozumiem jesteś negatywnie do mnie nastawiony a ufasz gościowi który na twoim forum jest od 2 lutego. lajt ty tu jesteś szefem. Może gość jest przechujem i tworzy jedynie bota na najbardziej popularne serwery tylko polskie oczywsicie bo w uk metin nie istnieje i jego bot jest warty 333 euro za 90 dni, a może chce wyjebać ludzi na kase bo dobrze jak jeden nawiny sie trafi i da kase

pół biedy jak stracą tylko kase jak im w pakiecie wyślę wirus i rozjebie kompa to może ktoś zwróci uwagę że problem jest.

Opublikowano
12 minut temu, bosmanxmetin napisał(a):

ok spoko może masz rację. czyli jeśli twój użytkownik zostanie wyruchany przez gościa to twoje forum na to pozwala a tak mówisz o dobrym wizerunku forum.

Jestem spokojny, bo getcloud ubiega się o promocję i jesteśmy na etapie weryfikacji tego rozwiązania.

Opublikowano
1 minutę temu, Sevence napisał(a):

Jestem spokojny, bo getcloud ubiega się o promocję i jesteśmy na etapie weryfikacji tego rozwiązania.

spoko wychuja jeszcze paru chłopaków i będzie miał siano aby ci płacić za promocję ;P ja tylko zrobię sobie nagranie tej rozmowy i screeny co byś potem nie mówił że to chuj i wiedziałeś że to oszust od początku... Dlatego nagrywam, robię screeny i zapisuję wszystko — żeby później nikt nie zmienił narracji, że „gość jest rzetelny i sprawdzony”. Bo w praktyce wygląda to jak typowy scam złodziej oszust. zaczną chłopaki płakać jak któryś kupi bo 333 euro polakowi jednak będzie żal. Zobaczysz, jak naprawdę wygląda ta Twoja „dbałość o wizerunek forum”. o co tak mnie jebiesz cały czas, . Ten „przedsiębiorca”, który rzekomo mieszka w UK, nie ma firmy ani historii działalności, a sprzedaje produkt w ciemno za setki euro a ty w to wierzysz bo ci obiecał "ochłapy" xd ale to bosman jest zjebany bo próbuje ostrzec ludzi aby się nie dali wyruchać xd taki plus że jako owner forum masz jego ip jeśli się nie ukrywa pod vpn, więc pomożesz na policji odzyskać pieniądze ludziom których wyjebie wątpie aby polska policja była w stanie coś zdziałać w uk

Opublikowano
7 minut temu, Sevence napisał(a):

Jasne, rób screeny załóż hełm na te rude włoski i możesz wysyłać zgłoszenie do plokulatuly.

sharegon_1771687292148.png

czekam jak do rozmowy wróci cloud z mulciaka o nazwie maduroxd bo juz widze zalogował drugie konto aby bronić pewnie swojej racji łącznie na dwóch kontach uzbiera 3 posty legit morda z niego przecie a ty w ogień pewnie zanim skoczysz

Opublikowano

W co ty grasz, bo cię nie rozumiem. Zarzucasz, że to rozwiązanie - nie działa, czy jest scamem. (bo nie ma demka) Dostałeś wyjaśnienie dlaczego nie ma i z jakiego powodu, co jest chyba dość logiczne. Serwery wdrażają poprawki, analizują cheaty więc im mniej osób go ma tym lepiej. Też gdybym tworzył takie rozwiązanie ustaliłbym wysoką cenę aby nie został szybko wyłapany. Napisałem ci że sprawdzamy go więc jeśli okaże się że wszystko działa poprawnie to będziemy mogli go zarekomendować. Nadal nie rozumiem gdzie ty tu widzisz problemy?