Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Szukam plików do zabawy + nauki

Uśpiony

Featured Replies

Opublikowano

Cześć tak jak w opisie, kiedyś za dzieciaka stawiałem pliki terenzo, ale nie podobało mi się w nich to, że były już na tym "nowym metku" i pamiętam też, że miały dziwne bugi. Chciałbym znaleźć takie pliki metina z okresu 2009/2010 rok (Tak wiem, że są pliki MT2009 ale widziałem tam komentarze, że te pliki są tak zbugowane, że dramat)

istnieją w ogóle takie pliki serwerowe takiego "globala" które zawierają w sobie wszystkie misje z globala sprzed okresu petów, alchemii, szarf itp? Coś na podobę np. Eldera takiego co mógłbym sobie wgrywać i testować systemu i ew. jakieś zmiany sobie robić + pograć samemu bez ksujących ludzi XD taka ala gra w metka offline. Dzięki za pomoc

Opublikowano

mt2009 jak dla ciebie w zupełności wystarczą xDD p.s każde pliki są zbugowane nikt ci za darmo nie da w 100% DOBRYCH plików

Opublikowano
11 godzin temu, Fenrir napisał(a):

Pliki TMP4 - alchemie pety itp możesz sobie usunąć

Też polecam te pliki, bardzo przyjemne dla początkujących, ale no nie wiem czy tak łatwo da radę usunąć te systemy, co najwyżej je wyłączyć, usunąć przyciski, itp., ale jakby ktoś zrobił poradnik z cyklu "jak całkowicie usunąć nieużywany system lub moduł" tak jak to robił kiedyś @Sevence, do alchemii, paska z energią, kostiumów, wierzchowców, petów, ekwipunku pasa (tak żeby nie został żaden ślad w kodzie) z tych plików TMP4 to byłbym bardzo wdzięczny i pewnie nie tylko ja, próbowałem to zrobić na własną rękę, ale wali błędami przy kompilacjach

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Nietykalny napisał(a):

Mogę udostępnić pliki tmp4 bo od jakiegoś czasu na nich pracuj, ale dopiero jak dodam kilka niezbędnych dodatków :D

Super by było tylko zaznaczam, że ja jestem kompletnym laikiem więc musiałbym się wszystkiego uczyć od podstaw :D

Opublikowano
17 godzin temu, Fenrir napisał(a):

Pliki TMP4 - alchemie pety itp możesz sobie usunąć

A jest może wersja tych plików z questami tylko po polsku i żeby język był w questach a nie w osobnym pliku?
Bo strasznie mnie denerwuje że otwieram questa a tam tylko odnośniki i muszę potem szukać w innym pliku treści questa.
Chyba że jest jakiś sposób na to?

Opublikowano
5 minut temu, Nietykalny napisał(a):

Posiadam cuś takiego, mogę wrzucić na forum:

001mietek.jpg

A jak tam z questami?

Mozesz wrzucic, chetnie potestuje 😁

Opublikowano
W dniu 14.02.2026 o 14:41, sheiK napisał(a):

Martysama / owsa
Mitachi - nie polecam

Czemu nie polecasz mitachi?

Opublikowano
13 godzin temu, Nietykalny napisał(a):

Questy standardowe są wrzucone, dziś postaraam się upnąć.

Okej, czekam 😁

Opublikowano
10 godzin temu, Mekokos napisał(a):

Czemu nie polecasz mitachi?

Po tym jaki syf mi zrobił z serwerem do którego go zatrudniłem + podziurawionych plikach oraz jego "pomocy technicznej" nie polecam :)

Opublikowano
2 godziny temu, sheiK napisał(a):

Po tym jaki syf mi zrobił z serwerem do którego go zatrudniłem + podziurawionych plikach oraz jego "pomocy technicznej" nie polecam :)

Offtop

Chodzi o Monastyr?

Opublikowano
1 godzinę temu, przemek napisał(a):

Offtop

Chodzi o Monastyr?

Niestety tak. Cieszę sie, że zakończyłem współpracę dosłownie w ostatniej chwili, ale człowiek na błędach się uczy :)

Opublikowano

Są jeszcze pliki m2dev, testowałem je są pobugowane jak każde ale chociaż mają fajny poradnik jak to wszystko zainstalować. Oparte na plikach TMP4. Budują się z source bez problemu bez dlli wszystko statycznie linkowane. 64bit na najnowszym freebsd.

Najchętniej to bym kupił pliki martysama ale typ się nie odzywa, na discordzie skasowane konto ma. Mimo że widać że jest aktywny na forum. Może typ ma już dość.

Opublikowano
53 minuty temu, Mekokos napisał(a):

Są jeszcze pliki m2dev, testowałem je są pobugowane jak każde ale chociaż mają fajny poradnik jak to wszystko zainstalować. Oparte na plikach TMP4. Budują się z source bez problemu bez dlli wszystko statycznie linkowane. 64bit na najnowszym freebsd.

Najchętniej to bym kupił pliki martysama ale typ się nie odzywa, na discordzie skasowane konto ma. Mimo że widać że jest aktywny na forum. Może typ ma już dość.

No marty znany jest z jego cudownej aktywności ale dalej sprzedaje pliki, wchodzisz do niego na discorda i tworzysz ticketa