Opublikowano 8 Lutego8 Lut 2 minuty temu, ARK napisał(a):To był komentarz do twojego podejścia i jego wynikow, nie cb jako osoby..Okej, ale forma wypowiedzi brzmiała personalnie.a co do tych przytoczonych gówien plików by turkistan. były to pliki cortiumt2, nemedia, sheria. pochodzenia @mrvns z tych tylko korzystałem.3 minuty temu, Sevence napisał(a):Akurat generując takie treści przez ai powodujesz, że domena może stracić reputacje, a dbam o seo i takie wysrywy z emdashem nie są tu mile widziane. Jak nie masz czasu napisać czegoś samodzielnie poprawnie to lepiej odpuść. Jak wyżej, też prywatnie do cb nic nie mam, ale twoja mentalność to jest jakaś abstrakcja dla mnie. I przestań w ten sposób pisać bo będę musiał nałożyć ci zatwierdzenia twoich postów, jak wspomniałem dbam o SEO.A co do „mentalności” — każdy ma inną.To nie jest argument, tylko różnica podejść.Ja trzymam się faktów i treści, nie personalnych ocen.
Opublikowano 8 Lutego8 Lut 1 minutę temu, bosmanxmetin napisał(a):Okej, ale forma wypowiedzi brzmiała personalnie.a co do tych przytoczonych gówien plików by turkistan. były to pliki cortiumt2, nemedia, sheria. pochodzenia @mrvns z tych tylko korzystałem.Np.
Opublikowano 8 Lutego8 Lut Teraz, ARK napisał(a):Np.wrzuciłem prezke jedynie tych serwerów nijak nie miałem z tymi plikami czy serwerami wspólnego. nawet nie byłem gm na seishin :/ nagrałem parę odcinków z gry i wgrałem im prezke na forum. serio myślisz że miałem serwer na którym grało kilkaset osób?xd Edytowane 8 Lutego8 Lut przez bosmanxmetin
Opublikowano 8 Lutego8 Lut Teraz, bosmanxmetin napisał(a):wrzuciłem prezke jedynie tych serwerów nijak nie miałem z tymi plikami czy serwerami wspólnego. nawet nie byłem gm na seishin :/ nagrałem parę odcinków z gry i wgrałem im prezke na forum.Dobra śmiechłem, ta rozmowa faktycznie sensu nie ma.Powodzenia na tych 4funach xDD
Opublikowano 8 Lutego8 Lut Teraz, ARK napisał(a):Dobra śmiechłem, ta rozmowa faktycznie sensu nie ma.Powodzenia na tych 4funach xDDDobra śmiechłem, ta rozmowa faktycznie sensu nie ma.Powodzenia na tych 4funach xDD przecież wiesz lepiej, jak można wystartować serwer nie mając plików domeny ani nawet gma?:O ale wiesz lepiej xd administrator serwera chciał żebym wrzucił prezke ich serwera. Chwile pograłem na tym Seishin nigdzie w necie nie latają te pliki. ale bardzo mi miło że przypisujesz mi serwer na którym było kilkanascie tys. kont xd fajnie lecisz w tym momencie twoje argumenty dotyczące gówno serwerów się same zaorały. bo akurat ten serwer seishin stał 3 lata i był spoko mediumem zagraniczym xd Edytowane 8 Lutego8 Lut przez bosmanxmetin
Opublikowano 8 Lutego8 Lut 3 minuty temu, bosmanxmetin napisał(a):Dobra śmiechłem, ta rozmowa faktycznie sensu nie ma.Powodzenia na tych 4funach xDD przecież wiesz lepiej, jak można wystartować serwer nie mając plików domeny ani nawet gma?:O ale wiesz lepiej xd administrator serwera chciał żebym wrzucił prezke ich serwera. Chwile pograłem na tym Seishin nigdzie w necie nie latają te pliki. ale bardzo mi miło że przypisujesz mi serwer na którym było kilkanascie tys. kont xd fajnie leciszCos kojarze ze widzialem to sehishin na j4m ale jeśli byłeś tam tylko graczem i wrzuciłeś prezentację na prośbę administracji, przyjmuję to (w sumie patrzac przez pryzmat tego ze glownie swoje serwery reklamujesz to moglem popelnic wtope w tym serwerze) ale zostaje kwestia karmy Edytowane 8 Lutego8 Lut przez ARK
Opublikowano 8 Lutego8 Lut 1 godzinę temu, mercuri4n napisał(a):Czy możesz mi pomóc zainstalować te pliki?Jest sporo poradników jak odpalić serwer. Możesz założyć temat, pewnie ktoś ci pomoże.
Opublikowano 8 Lutego8 Lut 17 godzin temu, marcin9994PL napisał(a):jak wgl do tego leaku doszłoW internecie można znaleźć temat z udostępnionymi plikami i opisem iż "programista który pracował - w pewnym okresie - przy projekcie, zaczal je sprzedawać "na lewo" za 10 euro żeby mieć na narkotyki " i "pliki nigdy nie miały zostać udostępnione, natomiast jako iż są sprzedawane, poszłyby w eter" coś w tym stylu. Czy to prawda? Nie wiem, choć się domyslam
Opublikowano 8 Lutego8 Lut Autor 22 minuty temu, przemek napisał(a):W internecie można znaleźć temat z udostępnionymi plikami i opisem iż "programista który pracował - w pewnym okresie - przy projekcie, zaczal je sprzedawać "na lewo" za 10 euro żeby mieć na narkotyki " i "pliki nigdy nie miały zostać udostępnione, natomiast jako iż są sprzedawane, poszłyby w eter" coś w tym stylu. Czy to prawda? Nie wiem, choć się domyslamNasz ELYTA w metinowym światku❤️
Opublikowano 8 Lutego8 Lut 2 godziny temu, bosmanxmetin napisał(a):Okej, ale forma wypowiedzi brzmiała personalnie.a co do tych przytoczonych gówien plików by turkistan. były to pliki cortiumt2, nemedia, sheria. pochodzenia @mrvns z tych tylko korzystałem.A co do „mentalności” — każdy ma inną.To nie jest argument, tylko różnica podejść.Ja trzymam się faktów i treści, nie personalnych ocen.Nemedia fajne pliki hehe, szkoda, że gracze, którzy chcą serwera pvp wchodzą na godzine i wypierdalają bo "nie ma co robić" xD. Więc to jedynie podstawka jest, żeby zrobić coś więcej heh
Opublikowano 8 Lutego8 Lut Autor 1 minutę temu, Nietykalny napisał(a):mi wyskaujeMusisz poczekać aż włączą.
Opublikowano 8 Lutego8 Lut 16 minut temu, Nietykalny napisał(a):mi wyskaujeZmień: m_bMaintenance(TRUE)
Opublikowano 8 Lutego8 Lut U mnie crash db przy odpaleniu chIllegal instruction (core dumped) (ulimit -v unlimited; ulimit -d unlimited; ./db)
Opublikowano 8 Lutego8 Lut 25 minut temu, Magdon napisał(a):Zmień: m_bMaintenance(TRUE)zmieniłem nadal to samo
Opublikowano 8 Lutego8 Lut 2 minuty temu, Nietykalny napisał(a):zmieniłem nadal to samoa skompilowałeś to i zresetowałeś db? Ja tylko to zmieniłem i było ok.
Opublikowano 8 Lutego8 Lut 17 minut temu, Magdon napisał(a):a skompilowałeś to i zresetowałeś db? Ja tylko to zmieniłem i było ok.tak skompilowałem game db i klienta i nadal to samo
Opublikowano 8 Lutego8 Lut 7 minut temu, ImKoksu napisał(a):Chyba nie dla każdego są te pliki xdchuj z nimi nie ma to jak Arezzo ;d