Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Pliki serwerowe MT2009 + source

Featured Replies

• Odpowiedzi 155
  • Wyświetleń 7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• @Mizuki nie dasz ty, to ja dam toolsa. ( może w końcu nie będziesz miał problemów z mysql) HOWTO.zip

• Thorek
    Thorek

W tym kontekście nazywanie kogokolwiek kto się tym zajmował „programistą” to duże nadużycie :D

• Przyjmuje zakłady, ile dni minie do pierwszego serwera na tych plikach

Najbardziej pomocny post

• właśnie, przypomniało mi się @bosmanxmetin szukałeś plików, no to masz XDD

• Sevence
    Sevence

Grymuar?

• Nooooo, ale 2009 to kilka edycji, a nie układanie 95% rozgrywki na nowo c:

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Teraz, Sevence napisał(a):

Co masz na myśli? Podobno było kilka wycieków.

Poczytał bym coś więcej na temat tego wycieku, czysto z ciekawości.

Opublikowano
  • Programista
15 minut temu, Sevence napisał(a):

Jeden z programistów który pracował przy projekcie zaczął to na lewo opierdalać nwm czemu w sumie, ale tak to jest jak się daje dostępu osobom o szemranej opinii.

W tym kontekście nazywanie kogokolwiek kto się tym zajmował „programistą” to duże nadużycie :D

sharegon_1770506688260.png

sharegon_1770506604113.png

Edytowane przez Thorek

Opublikowano

Idzie to sobie poprostu odpalić na szybko i polatać solo po mapkach i popatrzeć co i jak ? Coś tam kiedyś grzebałem przy swoim serwie ,ale to było dawno i nie prawda 😀

Opublikowano
10 godzin temu, Thorek napisał(a):

sharegon_1770506688260.png

sharegon_1770506604113.png

Serwer MT2009 stoi dłużej niż Lanoria, a gość od Lanorii dalej się mądrzy i udaje eksperta od programowania?

Opublikowano
22 minuty temu, marcin9994PL napisał(a):

jak wgl do tego leaku doszło

Napisze to jednym słowem, Florek.
Jest znasz akcje tej persony to się szybko domyślisz co tutaj się stało xd

11 godzin temu, marcin9994PL napisał(a):

a tak w ogóle wiadomo jaka to wersja marysamy ? bo po tym hashu 4e4e75d8b719b9240e033009cf4d7b0f ciężko stwierdzić xd

Co ty po hashe chcesz sprawdzać wersje jak on jest specyficzny dla danego klienta jego pliku xd
5.8 patch23 jak bardzo cię to interesuje xd

Opublikowano
2 godziny temu, Sevence napisał(a):

Wszystko idzie, może ktoś zapoda gotową VM. ;p

Kurde za gotowe VM to dałbym grosika jakiegoś na pewno :) pograłbym sobie tam sam bo ilość czasu ogranicza mocno mnie ostatnio . Na tych hardach i tak człowiek sam na wszystko zbiera 😀 Wystarczyło by wyłączyć całkiem isa , zrobić handlarza ze zmiankami i dodaniami , szczeniakami czy tam jakimiś odpałem i podkręcić trochę drop yang i delikatnie exp , żeby się rok nie zbierało na te rzeczy 😀 mi więcej do szczęścia nie potrzeba 😀 czasy kiedy osadzony jest ten priv są dla mnie najfajniejsze. Każda mała zmiana w eq , dawała malutki przyrost dmg , mimo wszystko było o co walczyć . Jakby ktoś był zainteresowany to bardzo chętnie coś takiego zlecę . Byle by szło wbić solo i po prostu sobie popykać na 2 konta :) nie potrzebuje żadnych dedyków , nie jestem twórcą . Byle by odpalić i poprostu czerpać przyjemność z gierki :)

Opublikowano
17 godzin temu, ARK napisał(a):

Przyjmuje zakłady, ile dni minie do pierwszego serwera na tych plikach

W najbliższy piątek pierwszy startować będzie :D

Opublikowano
2 godziny temu, gxPro napisał(a):

Serwer MT2009 stoi dłużej niż Lanoria, a gość od Lanorii dalej się mądrzy i udaje eksperta od programowania?

Nooooo, ale 2009 to kilka edycji, a nie układanie 95% rozgrywki na nowo c:

Opublikowano
16 minut temu, mocnyfull napisał(a):

W najbliższy piątek pierwszy startować będzie :D

Pod pewnym warunkiem (jak serwer nie wybuchnie wcześniej.

14 minut temu, Sevence napisał(a):

Grymuar?

Pod warunkiem, że serwer nie wybuchnie wcześniej — choć możliwe, że chodzi o inne pliki niż te z tego tematu. Skoro za nie zapłacił… tym bardziej zabawne, że post pojawił się dokładnie po tym, jak je tutaj udostępniłeś. Ironia losu: niby ma je od dwóch miesięcy, ale akurat teraz zrobiło się o nich głośno. W przeciwnym razie zostają tylko dwie opcje — albo ktoś właśnie wtopił 200 zł, albo po prostu ściemnia.

sharegon_1770555434451.png

21 minut temu, mrvns napisał(a):

Nooooo, ale 2009 to kilka edycji, a nie układanie 95% rozgrywki na nowo c:

Klasyka, nostalgia i żeby hajs z IS-a się zgadzał. Reszta to tylko dodatek. ale brakuje serwerów takich jak były dawniej mało rzeczy w is, klasyczne systemy dawno temu to były concordie, ravie, balantie i wiele takich fajnych hardów...

Opublikowano
44 minuty temu, bosmanxmetin napisał(a):

klasyka, nostalgia i żeby hajs z IS-a się zgadzał. Reszta to tylko dodatek. ale brakuje serwerów takich jak były dawniej mało rzeczy w is, klasyczne systemy dawno temu to były concordie, ravie, balantie i wiele takich fajnych hardów...

Na tyle chłamu ile tu już przepaliłeś to dawno powinieneś cos takiego "swojego" zrobić xd

Opublikowano
1 minutę temu, ARK napisał(a):

Na tyle chłamu ile tu już przepaliłeś to dawno powinieneś cos takiego "swojego" zrobić xd

Jee no ja ino tyle tyle pvp robiłem, wszystko 4 fun

Opublikowano
5 minut temu, bosmanxmetin napisał(a):

Jee no ja ino tyle tyle pvp robiłem, wszystko 4 fun

ta, szkoda za polowa to gówno wycieki, made by Turkishstan czasami nawet bez zmiany nazwy xd

Opublikowano
Teraz, bosmanxmetin napisał(a):

szkoda że wszystkie pliki to wycieki xd

czyż nie?

Wycieki nie sa problem(chociaz poniekad sa), tylko brak quality i własnej pracy

4 minuty temu, Sevence napisał(a):

To było wszystko 4fun o co ci chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a tak tak jak 4fun to temat zamknięty ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

w imie 4fun bede przepalac kazdy mozliwy gowno wyciek hyhy( ͡° ͜ʖ ͡°)
jest na co zwalac :P

Edytowane przez ARK

Opublikowano
7 minut temu, Sevence napisał(a):

To było wszystko 4fun o co ci chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

serio — jako administrator tego forum chyba nie wypada pisać w taki sposób?
chyba nie o to chodzi, żeby w luźnej wypowiedzi atakować kogoś, nie?

4 minuty temu, ARK napisał(a):

Wycieki nie sam to problem, tylko brak quality i własnej pracy

a tak tak jak 4fun to temat zamknięty ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

w imie 4fun bede przepalac kazdy mozliwy gowno wyciek hyhy( ͡° ͜ʖ ͡°)
jest na co zwalac :P

Tylko że w większości przypadków pliki dostawałem od Lajka po to, żeby się nimi pobawić, 4fun, testowo — a nie robić z tego „projekt życia”.

A Ty mnie atakujesz i ciśniesz, bo raz na rok, albo i rzadziej (bo przez parę lat w ogóle nic nie robiłem) postawię sobie serwer PvP 4fun, na który wejdzie uwaga: 100 osób, pobiją się chwilę i tyle.

To serio jest powód do spinania się i personalnych ataków?

Opublikowano
Teraz, Sevence napisał(a):

@bosmanxmetin Ja nikogo nie atakuje. Po prostu bawi mnie to że niską jakość serwerów tłumaczysz tym że robisz je 4fun, a mimo to pobierasz $$$.

btw. wyłącz tego czata gpt nawet odpowiedzi sam nie potrafisz napisać?

Serwery były robione 4fun, testowo — i nikt nigdy nie był zmuszany do wydawania jakichkolwiek pieniędzy. Zamiast skupiać się na tym, jak coś zostało napisane, może lepiej odnieść się do tego co zostało napisane? skoro tak bardzo ci ten czat przeszkadza, dalej nie rozumiem po co ciśniesz użytkownika swojego forum?

Opublikowano
5 minut temu, bosmanxmetin napisał(a):

chyba nie o to chodzi, żeby w luźnej wypowiedzi atakować kogoś, nie?

Tylko że w większości przypadków pliki dostawałem od Lajka po to, żeby się nimi pobawić, 4fun, testowo — a nie robić z tego „projekt życia”.

A Ty mnie atakujesz i ciśniesz, bo raz na rok, albo i rzadziej (bo przez parę lat w ogóle nic nie robiłem) postawię sobie serwer PvP 4fun, na który wejdzie uwaga: 100 osób, pobiją się chwilę i tyle.

To serio jest powód do spinania się i personalnych ataków?

To był komentarz do twojego podejścia i jego wynikow, nie cb jako osoby..

Opublikowano
  • Autor

Akurat generując takie treści przez ai powodujesz, że domena może stracić reputacje, a dbam o seo i takie wysrywy z emdashem nie są tu mile widziane. Jak nie masz czasu napisać czegoś samodzielnie poprawnie to lepiej odpuść. Jak wyżej, też prywatnie do cb nic nie mam, ale twoja mentalność to jest jakaś abstrakcja dla mnie. I przestań w ten sposób pisać bo będę musiał nałożyć ci zatwierdzenia twoich postów, jak wspomniałem dbam o SEO.