Opublikowano 7 Lutego7 Lut Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pliki serwerowe MT2009 + source Pełna paczka plików serwerowych serwera MT2009 ze źródłem z wycieku. Prawdopodobnie gdzieś z okolicy drugiej połowy 2025 roku.🔐Hasło: sharegon.plPaczka zawiera:źródło gryźródło binarkipacker klientaklient grystruktury sqlexternpliki serwerowe 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Przejdź do pobrania
Opublikowano 7 Lutego7 Lut 32 minuty temu, benio101 napisał(a):Warte uwagi?Patrząc ile teraz podróbek wychodzi to pewnie tak. Hoog pewnie kilka sezonów tego odpali.
Opublikowano 7 Lutego7 Lut Autor Teraz, Fredek napisał(a):Patrząc ile teraz podróbek wychodzi to pewnie tak. Hoog pewnie kilka sezonów tego odpali.Nie zdziwiłbym się wcale😄😄
Opublikowano 7 Lutego7 Lut Autor Myślę, że do miesiąca no góra dwóch i ujrzymy pierwszy projekt tylko niech grafikę nową dostaną. ;pJak ktoś to planuje uruchomić to zapodajcie screena ^^
Opublikowano 7 Lutego7 Lut właśnie, przypomniało mi się @bosmanxmetin szukałeś plików, no to masz XDD
Opublikowano 7 Lutego7 Lut Autor W sumie ktoś ma dokładnie info z jakiego okresu to pliki? Z tego co pamiętam, oni na początku mieli sporo problemów. Kiedy ten serwer startował w ogóle? Czy on już stoi dłużej niż legendarne 3 miesiące? ;p
Opublikowano 7 Lutego7 Lut 1 minutę temu, Sevence napisał(a):W sumie ktoś ma dokładnie info z jakiego okresu to pliki? Z tego co pamiętam, oni na początku mieli sporo problemów. Kiedy ten serwer startował w ogóle? Czy on już stoi dłużej niż legendarne 3 miesiące? ;pna poczatku lutego zeszlego roku wystartowal, jakos 2/3 lutego bodajże co tak koajrze
Opublikowano 7 Lutego7 Lut Autor To ten wyciek chyba jest z późniejszego okresu więc jest szansa, że te największe problemy, które mieli na starcie są rozwiązane.
Opublikowano 7 Lutego7 Lut 6 minut temu, ARK napisał(a):gorzej jak to wersja ze startu XDDto krzyż wam na drogęRaczej ta sama która ma każdy 😜
Opublikowano 7 Lutego7 Lut 20 minut temu, Sasori napisał(a):Raczej ta sama która ma każdy 😜są 3 wersje wiec XD
Opublikowano 7 Lutego7 Lut @ARK legancko ale szukałem kurła pvp to jednak będzie hard a co tam dzięki za informacje <3 bym przegapił @Sevence to jest na vs 22 kompilowane? czy 19
Opublikowano 7 Lutego7 Lut Autor 2 minuty temu, bosmanxmetin napisał(a):to jest na vs 22 kompilowane? czy 19Na vs 22
Opublikowano 7 Lutego7 Lut 2 godziny temu, ARK napisał(a):gorzej jak to wersja ze startu XDDto krzyż wam na drogętak patrzyłem to z startu XD
Opublikowano 7 Lutego7 Lut Autor 6 minut temu, Bamboo napisał(a):tak patrzyłem to z startu XDNo to zapinać pasy XD
Opublikowano 7 Lutego7 Lut Autor Jeden z programistów który pracował przy projekcie zaczął to na lewo opierdalać nwm czemu w sumie, ale tak to jest jak się daje dostępu osobom o szemranej opinii.
Opublikowano 7 Lutego7 Lut jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pięniądze albo wyszły spiny przy projekcie że jeden chciał robić na serwie to a drugi to xd
Opublikowano 7 Lutego7 Lut Autor @marcin9994PL Ja nie wiem czy oni przypadkiem się nie posiłkowali jakimiś zewnętrznymi programistami, a wtedy to wiadomo duże ryzyko. (ale nie jestem pewien)