Opublikowano 4 Lutego4 Lut Witam Czy ktoś ma pliki od By Derin a tak dla siebie tylko do pograna Proszę
Opublikowano 4 Lutego4 Lut Autor No nie wiem, kiedyś grałem w te pliki to były fajne dla mnie, a teraz cos szukam, ale easy taki łatwy coś podobnego do Rykox albo Derin ale nie mogę znaleźć tych plików to jest - a drugie ciężko się ich instaluje :::: ::::
Opublikowano 5 Lutego5 Lut Autor Dziekuje Mordko tylko powiedz mi jak to mam odpalic nie ma do niego maszyny bo ja nie wiem ja trochę się nie znam na tym
Opublikowano 17 Lutego17 Lut W dniu 5.02.2026 o 22:10, GoldeynYous20 napisał(a):Dziekuje Mordko tylko powiedz mi jak to mam odpalic nie ma do niego maszyny bo ja nie wiem ja trochę się nie znam na tymnawet na maszynie od paszki sobie to zainstalujesz ;3
Opublikowano 17 Lutego17 Lut W dniu 5.02.2026 o 22:10, GoldeynYous20 napisał(a):Dziekuje Mordko tylko powiedz mi jak to mam odpalic nie ma do niego maszyny bo ja nie wiem ja trochę się nie znam na tymporadniki jak wrzucić pliki na vps/hamachi są na yt od 2011 wrzucane po dziś dzień c: