Opublikowano 31 Stycznia31 Sty Packer do prywatnego serwera - Exyrion.plNie chce mi się rozpakowywać tych clientów i zajmować miejsca na forum więc udostępniam packer + klucze może komuś się do czegoś nada. ;) Klucze: "eter_pack_index_key": [ 45129401, 92367215, 681285731, 1710201 ], "eter_pack_data_key": [ 78952482, 527348324, 1632942, 486274726SKAN - KLIK 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 31 Stycznia31 Sty Autor 15 minut temu, ARK napisał(a):ten serwer to chyba nie ma nic ciekawego co można było by wyciągnąćNie wiem, nie sprawdzałem.Dodatkowo to tylko packer, więc nie zajmuję miejsca na forum, a kto wie może ktoś skorzysta.
Opublikowano 31 Stycznia31 Sty 4 minuty temu, masteresco napisał(a):Nie wiem, nie sprawdzałem.Dodatkowo to tylko packer, więc nie zajmuję miejsca na forum, a kto wie może ktoś skorzysta.obstawiam ze pewnie i tak klucze zmienia, wiec tez dobrze bylo by unpacka od razu wrzucić na zas
Opublikowano 31 Stycznia31 Sty Autor 5 minut temu, ARK napisał(a):obstawiam ze pewnie i tak klucze zmienia, wiec tez dobrze bylo by unpacka od razu wrzucić na zasZmienią to zaktualizuje. ;) I też wątpię że zmienią, do xenoxa wrzucałem z rok temu, a w sumie są takie same obecnie do xnx/gondor. Tam też dużo osób nie gra, więc myślę że mają to gdzieś tylko patrzą na stan konta. ;)
Opublikowano 31 Stycznia31 Sty 25 minut temu, masteresco napisał(a):Zmienią to zaktualizuje. ;)I też wątpię że zmienią, do xenoxa wrzucałem z rok temu, a w sumie są takie same obecnie do xnx/gondor.Tam też dużo osób nie gra, więc myślę że mają to gdzieś tylko patrzą na stan konta. ;)Zalezy, jak nie masz nic specjalnego + cythona to w sumie wywalone