Opublikowano 12 Stycznia12 Sty Witam, wszystko przedstawiam na filmie, co się dzieje po wpisywaniu komendy start20260112_163016.mp4
Opublikowano 12 Stycznia12 Sty Dlaczego Ci ładuje item_proto_test.txt? Jak maszyna z mojego tematu to coś namieszałeś.
Opublikowano 12 Stycznia12 Sty Autor 1 godzinę temu, wojciech74 napisał(a):Dlaczego Ci ładuje item_proto_test.txt? Jak maszyna z mojego tematu to coś namieszałeś.Nic nie robiłem, odpaliłem maszynę, zalogowałem się, zmieniłem IP w cliencie, chciałem uruchomić "cd /usr/metin2/ && ./start to wywaliło, że chmody. Ustawiłem je i jak teraz wpisuje "./start.sh" efekt jak na filmie.
Opublikowano 12 Stycznia12 Sty Premium Użytkownik, którego masz skonfigurowanego w plikach CONFIG kanałów auth itd. dobija się z adresu 192.168.100.46, a baza nasłuchuje pewnie tylko na 127.0.0.1.Sprawdź czy użytkownik mt2 w bazie ma uprawnienia do łączenia się z 192.168.100.46 lub zmień bindowanie IP na kanałach.
Opublikowano 14 Stycznia14 Sty Autor Kurde, dziwne bo pobrałem inne pliki i taki sam błąd, gdzie szukać problemu?
Opublikowano 14 Stycznia14 Sty Premium A włączyłeś kartę sieciową w virtual box i ustawiłeś ją na bridged i Promiscous Mode czy jak się to pisze dałeś na pozwalaj wszystkim?W sumie to działa out of the box. Możesz jeszcze sprawdzić sysser i syslog od db i tam powinieneś mieć napisane gdzie jest problem. Ja pobrałem pliki od uthar v2 tmp4, jak wyszukasz to na devie ci wyskoczy. W sumie polecam bo już ma sporo podstawowych rzeczy dodanych.Odpaliłem tylko vmke dałem start i śmiga. Klient też szybciutko się konfiguruje.
Opublikowano 14 Stycznia14 Sty Autor Może znajdzie @wojciech74 znajdzie chwilę i napiszę co dokładnie mam w logach bo logi zostały właśnie chyba sprawdzone przez niego. Wydaję mi się, że to właśnie jakieś ustawienia bo żadne pliki nie chcą wystartować. Z siecią tak mam ustawione jak pisałeś.