Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Szukam ochotnika do pomocy z uruchomieniem serwera dla znajomych na gotowych plikach (Dam parę PLN) :D

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano

Siemka 👋 (Oczywiście mowa o metinie)
Szukam ogarniętej osoby z doświadczeniem, która byłaby chętna pomóc mi postawić własny serwer dla małej grupki znajomych 👥🎮

Zależy mi na czymś typowo prywatnym — serwer na Hamachi / LAN lub podobne rozwiązanie, bez udostępniania publicznie 🚫🌍
Całość wyłącznie do nauki i zabawy ze znajomymi 📚🙂

Najlepiej, jeśli serwer byłby postawiony na plikach udostępnionych na tym forum (sam je pobiorę, nie ma problemu) 📂✔️

Jeśli ktoś:

• ma doświadczenie z takimi serwerami 🧠

• wie, jak to poprawnie skonfigurować ⚙️

• i chciałby pomóc / wytłumaczyć krok po kroku 🤝

to byłbym bardzo wdzięczny 🙏
Możemy dogadać się na PW 💬

Z góry dzięki i pozdro! 😄🔥

Edytowane przez NarcykuS

Opublikowano
  • Autor

@Sevence ale nie rozumiem w czym problem ? xD Skoro chat GPT jest to używam xD @Sasori  Już przesłałem Tobie informacje na PW.

Opublikowano

@NarcykuS Nie no w niczym, chcesz to używaj mnie to trochę irytuje stąd taka reakcja, bo powoli mam odczucie, że nagle osoby z którymi piszę od zawsze zmieniają swój styl wypowiedzi, stali się ekspertami w każdej dziedzinie i brzmią jak roboty. Trochę mam z tym problem, ale muszę się z tym pogodzić - takie czasy ;/

Opublikowano
  • Autor

@Sevence Rozumiem Twoje podejście do sprawy i nie mam z tym problemu... niestety wszystko zmienia się na automatyzowanie oraz wspieranie człowieka (aby zbytnio się nie męczył :D)

Opublikowano
12 minut temu, NarcykuS napisał(a):

@Sevence Rozumiem Twoje podejście do sprawy i nie mam z tym problemu... niestety wszystko zmienia się na automatyzowanie oraz wspieranie człowieka (aby zbytnio się nie męczył :D)

I uważasz, że napisanie kilku zdań odnośnie wymagań to taka męka? weź to przeczytaj i się zastanów co on Ci wypluł:

Najlepiej, jeśli serwer byłby postawiony na plikach udostępnionych na tym forum (sam je pobiorę, nie ma problemu) 📂✔️

Co ty chcesz pobrać oprócz klienta? Bo jeśli ktoś ma Ci stawiać serwer to nie potrzebuje do tego abyś ty pliki pobrał(takie umiejętności raczej posiada xD) W sumie klienta też pewnie Ci będzie musiał root spakować i binke skompilować I po co te hamachi? vps za parę pln i lecisz.

Opublikowano
  • Autor

@wojciech74  Ahh... widzę że '' gównoburzę '' zrobiłem używając chatu GPT xD troszkę beka dla mnie to jest xD A wracając odnośnie metina to nigdy nie stawiałem sam i nie wiem jak to dokładnie działa. xD

Opublikowano
  • Autor

Dobra temat uważam że jest już do zamknięcia. Miłego wieczorka :)

Opublikowano
13 minut temu, NarcykuS napisał(a):

@wojciech74  Ahh... widzę że '' gównoburzę '' zrobiłem używając chatu GPT xD troszkę beka dla mnie to jest xD A wracając odnośnie metina to nigdy nie stawiałem sam i nie wiem jak to dokładnie działa. xD

W taki sposób pokazujesz swoje "zawzięcie" do tego tematu. Nie chce Ci się napisać tematu swoimi słowami, ale komuś będzie się chciało żeby Ci wytłumaczyć "krok po kroku" przy czym odpuścisz za dzień czy dwa, bo stwierdzisz, że za trudne i tylko zmarnujesz jego czas, który mógłby poświęcić na coś innego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce.

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Wybierz Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje preferencje.
Chrome (Desktop)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje preferencje.