Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Poszukiwany technik / specjalista do stworzenia serwera od podstaw

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano

Poszukuję osoby, która podejmie się stworzenia serwera od zera. Chciałbym omówić szczegóły techniczne, zakres prac oraz możliwe rozwiązania.
Nie jest to praca za darmo, kwestia wynagrodzenia do uzgodnienia w zależności od zakresu i oczekiwań ,maksymalnie płacimy 750-800 co tydzień pod koniec łacznie 10tys dla technika nie liczmy do tego plików sama praca :)

W przyszłości możliwa również dalsza, długoterminowa współpraca przy rozwoju projektu.

Zainteresowanych proszę o kontakt. tutaj albo poprzez Discord hidensick

Edytowane przez HidenSick

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Arta napisał(a):

Przy poprzedniej ofercie ciężko brać to na poważnie. Ja bym unikał.

powiem tak sam ARK dla nas robił i odrazu dostawał kasę wiec nie lecimy w .... ,zostało mi wytłumaczone co ile może kosztować wiec te 600 racja za mało :) ale teraz mówimy o realnych cenach :)

Opublikowano
19 minut temu, HidenSick napisał(a):

powiem tak sam ARK dla nas robił i odrazu dostawał kasę wiec nie lecimy w .... ,zostało mi wytłumaczone co ile może kosztować wiec te 600 racja za mało :) ale teraz mówimy o realnych cenach :)

Ale zobacz, ty o chlebie oni o niebie. Napisałeś że są leniwi a ten wyskakuje że sam ARK dla nich robił XD

Opublikowano
1 godzinę temu, Arta napisał(a):

Przy poprzedniej ofercie ciężko brać to na poważnie. Ja bym unikał.

21 minut temu, HidenSick napisał(a):

Jak to był sam ARK to zwracamy honor

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, asteczek429 napisał(a):

Ale zobacz, ty o chlebie oni o niebie. Napisałeś że są leniwi a ten wyskakuje że sam ARK dla nich robił XD

to zobacz komu ja odpisałem a nie wychodzisz poza progi :) tak w skrócie :) ja odp na Arta wpis ; )

Opublikowano

YUP, współpracowałem chwilę z @HidenSick (typowa zleceniówka).
Nie było żadnych problemów z płatnościami, wszystko miał jasno opisane co do roboty ma być + zostało mu też dobitnie wyjaśnione, że za 600 zł to nawet mucha do gówna nie podleci hyhy, także chłopak jest w miarę świadom jakie są koszta postawienia serwera.

A tak poza tym, proszę mnie w nic nie wplątywać UJE 😘

Edytowane przez ARK

Opublikowano

Stawka to w funtach podana tak, czy czas pracy to 2h dziennie? Stawianie serwera od zera to koszt 100k za pliki, ale powodzenia życze że kogoś znajdziesz ziomek, może floreczek będzie chętny znowu kogoś nieświadomego oscamic

Opublikowano
  • Autor
46 minut temu, Dex666 napisał(a):

Stawka to w funtach podana tak, czy czas pracy to 2h dziennie? Stawianie serwera od zera to koszt 100k za pliki, ale powodzenia życze że kogoś znajdziesz ziomek, może floreczek będzie chętny znowu kogoś nieświadomego oscamic

@Dex666myslę za 800zł co tydzien za pare H pracy jest normalna cena :) jak łacznię technik za sama prace na koniec łacznie dostanie 10-15k to jest bardzo neutralna cena a pliki to my kupujemy nie technik :) 100k to moge wydac za gotowy serwer bez błędów :)

Opublikowano
Godzinę temu, Dex666 napisał(a):

100k za pliki ? No bez przesady. Nawet gdybys chciał Bazować w 90% na kupnych systemach i zrobić druga glevie to by to kosztowało mniej niż 100k. Mówię tu o samych plikach oczywiście a nie o łącznym koszcie serwera

Opublikowano

@Sevence 20k za pliki ? sama podstawka od marty kosztuje chyba ponad 1k z tego co pamiętam jak brałem a jak jeszcze zaczniesz kupować systemy... w swój projekt mam już ponad 30k uwalone, chyba ,że jesteś specem i sam piszesz systemy albo lecisz na leakach. Albo daj mi namiar na kogoś kto ma przetestowane pliki w boju za 20k xD

Edytowane przez Perez

Opublikowano

Czyste pliki martysamy 800 zł

Najdroższe sklepy offline około 2-4K, reszta systemów w okolicach 600-1500. Biorąc pod lupę systemy od kojgera. Itemshop. Pety, jakiś tam battlepass, tytuły, rankingi itd, championy autobufy itd. Na spokojnie się wyrobisz w okolicach 30k. Wiec jeżeli włożyłeś w pliki 30k i nie jesteś na finiszu, to wiedz ze cos poszło nie tak

Edytowane przez Kamil506

Opublikowano

@Kamil506 + dolicz sobie jeszcze za soldine zabezpieczenia HWID itp i samo to wyjdzie sporo :D

Opublikowano
14 minut temu, Perez napisał(a):

@Kamil506 + dolicz sobie jeszcze za soldine zabezpieczenia HWID itp i samo to wyjdzie sporo :D

No wyjdzie kwota około 30k, jak ogarniasz więcej to wyjdzie 25/30k, jak ogarniasz mniej to 30/35k. Ale jeżeli mówimy o samych plikach to w okolicach 30k zrobisz juz naprawdę rozbudowany serwer

Edytowane przez Kamil506

Opublikowano
  • Autor

@Kamil506 dlatego jak napisałem pliki my kupujemy sama praca technika do dla niego zarobek 10-15k nie łaczymy w to pliki reklamy chuy wie co ;D i jak mu napisałem za 100k to moge kupic gotowy serwer z wszystkim :P

Opublikowano
6 godzin temu, Perez napisał(a):

@Sevence 20k za pliki ? sama podstawka od marty kosztuje chyba ponad 1k z tego co pamiętam jak brałem a jak jeszcze zaczniesz kupować systemy... w swój projekt mam już ponad 30k uwalone, chyba ,że jesteś specem i sam piszesz systemy albo lecisz na leakach. Albo daj mi namiar na kogoś kto ma przetestowane pliki w boju za 20k xD

Pliki martysama bierzesz nie wiem ile one teraz kosztują ale to jest coś w okolicach 300 euro i już masz solidna bazę do budowy. Jak dobrze dopłacisz to chyba jest też wersja że sklepami offline. Dobry technik napisze ci wiele systemów za te 20k w większości wszystko czego potrzebujesz. Nie przesadzaj cię z tymi cenami. Można przepalić i 50k ale jak zrobisz to z głową to na spokojnie rozbudowany projekt za 20k zrobisz. Nie mówię tu o niczym innym jak samym developmencie.

Opublikowano

Zawsze jak widzę, że ktoś pisze o inwestowaniu w serwer to przychodzi mi na myśl ta dyskusja pomiędzy tymi dwoma Panami gdzie Perszing 200.000 tys wydaje na serwery, więc jeżeli nie masz 200,000 na start to nie zaczynaj 😋

Screenshot_51.png

Opublikowano
56 minut temu, Zenith napisał(a):

Zawsze jak widzę, że ktoś pisze o inwestowaniu w serwer to przychodzi mi na myśl ta dyskusja pomiędzy tymi dwoma Panami gdzie Perszing 200.000 tys wydaje na serwery, więc jeżeli nie masz 200,000 na start to nie zaczynaj 😋

Screenshot_51.png

Ahh piękna wojna @Perserga vs @Kamil506 na zonie xdd

Opublikowano
6 minut temu, ARK napisał(a):

Ahh piękna wojna @Perserga vs @Kamil506 na zonie xdd

No, ale co tu takiego trudnego do zrozumienia? jak yt z wyższej półki za miesiąc bierze 10-20k x3, bo była mowa o 3 msc, miej takich kilku i sam koszt kilka twórców to jest ponad połowa tego, doliczając tych mniejszych i jakieś reklamy na fb i jeszcze jakieś inne to taka kwota może wyjść, a co do serwera jak ktoś chce robić jak alune/glevia to powodzenia z kosztami gdzie to oni zazwyczaj co event kupują nowe sety, mapy wszystko oni wydają na taki event 20k, a inni będa mówić, że koszt fajnego serwera to 20-30k xd, dzięki za info kim on jest xDD

Opublikowano
Godzinę temu, Sevence napisał(a):

Pliki martysama bierzesz nie wiem ile one teraz kosztują ale to jest coś w okolicach 300 euro i już masz solidna bazę do budowy. Jak dobrze dopłacisz to chyba jest też wersja że sklepami offline. Dobry technik napisze ci wiele systemów za te 20k w większości wszystko czego potrzebujesz. Nie przesadzaj cię z tymi cenami. Można przepalić i 50k ale jak zrobisz to z głową to na spokojnie rozbudowany projekt za 20k zrobisz. Nie mówię tu o niczym innym jak samym developmencie.

26 minut temu, Perserga napisał(a):

No, ale co tu takiego trudnego do zrozumienia? jak yt z wyższej półki za miesiąc bierze 10-20k x3, bo była mowa o 3 msc, miej takich kilku i sam koszt kilka twórców to jest ponad połowa tego, doliczając tych mniejszych i jakieś reklamy na fb i jeszcze jakieś inne to taka kwota może wyjść, a co do serwera jak ktoś chce robić jak alune/glevia to powodzenia z kosztami gdzie to oni zazwyczaj co event kupują nowe sety, mapy wszystko oni wydają na taki event 20k, a inni będa mówić, że koszt fajnego serwera to 20-30k xd, dzięki za info kim on jest xDD

Żaden ytber z wyższej półki nie pójdzie na taki gówno serwis. Jakbyś nie zauważył bubex, noperfect i koledzy. Mają swoje grono serwerów od swoich kolegów i nie wychodzą poza krąg. Wszystko zatacza koło wokół EG s.p.z.o.o

Koszt takiego Nazyhaka czy Zabq to 500-3000 złoty za serię. Sam współpracuje z Tream i on ma stawki podobne do Perfecta. 5000 za odcinek, ale to półka najwyższa

Opublikowano
Teraz, Mizuki napisał(a):

Żaden ytber z wyższej półki nie pójdzie na taki gówno serwis. Jakbyś nie zauważył bubex, noperfect i koledzy. Mają swoje grono serwerów od swoich kolegów i nie wychodzą poza krąg. Wszystko zatacza koło wokół EG s.p.z.o.o

Koszt takiego Nazyhaka czy Zabq to 500-3000 złoty za serię. Sam współpracuje z Tream i on ma stawki podobne do Perfecta. 5000 za odcinek, ale to półka najwyższa

czemu od Hoola? Perfect na proximie nagrywa gdzie Hool nie ma tam nic wspólnego, Bubbex prowadzi serie na różnych serwerach nawet zagranicznych i tam też hool jest? nie mówię, że się da ich kupić na każdy serw, ale jak ktoś już serio planuje zrobić porządny serwer z nowymi mapami, ciekawymi systemami to da się zachęcić i takich twórców jak cię stać. Koszt średniaka to zazwyczaj kilka stówek za film, ale miej takich kilku i już ci się robi koszt zwłaszcza w perspektywie kilku msc, już nie mówiąc, że rzeczywiście będziesz miał kilku fajnych youtuberów typu uzurpator, dezan co też kręca kilka k wyświetleń i swoje biorą ;) Takie są realia kosztów w tych czasach 5 lat temu byś włożył w reklamę z 15k, na serwer fajny z 20, bo wtedy inne kwoty były, serwery nie były tak rozwinięte jak dziś, no ale wtedy byś zrobił szał, a dziś taką kwotą to sobie możesz.. xd

Opublikowano
1 godzinę temu, Mizuki napisał(a):

To chcesz promować serie czy odradza gry tam biorąc takie kwiatki jak zabq, nazyhak, herbatka itp?

Opublikowano
5 godzin temu, ExoCarossa napisał(a):

To chcesz promować serie czy odradza gry tam biorąc takie kwiatki jak zabq, nazyhak, herbatka itp?

Doczytaj jeszcze raz. Ja współpracuje tylko z Tream z tej listy co napisałem