Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Pliki serwerowe XenoxMT2 + Gotowa maszyna (VDI) + Klient

Aktywny

Featured Replies

Opublikowano

Pliki serwerowe XenoxMT2 + Gotowa maszyna (VDI) + Klient

Xenoxmt2

Klient+ VDI

pass : sharegon123

id/pass vm'ki : root/sharegon

Pliki znalezione w internecie, nie miałem możliwości sprawdzenia klienta/logowania, serwer startuje, w razie próblemów z połączeniem przez winscp i podobne >>sysinstall>networking i dać wykrywanie dhcp>enter,enter,enter,enter>ok>reboot

🔐 Ukryta Treść 🔐

Przejdź do pobrania

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• To nie są dobre pliki, clienta tak samo. Byle czym go nie rozpakujesz (etermgr i binarka bez hs), baza danych jest do wyjebania. Próbowałem ją ogarnąć jakiś rok temu, jak przenosiłem te pliki na sourc

• Ociepanie, to ten zajebisty klient :D

• Jak coś wiesz to się podziel z innymi, bo narazie nie mam kiedy tego kapcia ogarnąć

Opublikowane grafiki

Opublikowano
6 minut temu, wojciech74 napisał(a):

Jak coś wiesz to się podziel z innymi, bo narazie nie mam kiedy tego kapcia ogarnąć

Właśnie widzę, że ma HS'a XD Spróbuję coś z tym zrobić

Opublikowano

@tricker O wiele lepszą rzeczą tutaj jest ten klient, który jest w paczce, ale ciężko będzie go odpalić, a są w nim wszystkie ikonki i inne rzeczy, których w kliencie od Hydro z MPC brakuje XD

Może jak ktoś się upora z klientem to wzuci

Opublikowano

pobierzcie sobie clienta avatar powinno trybic

doslownie kurwa to sa pliki z mpc czy czegos tam nawet te same problemy sa z vdi gdzies z neta xD albo gam , c , o . r e

Opublikowano
8 godzin temu, tricker napisał(a):

doslownie kurwa to sa pliki z mpc czy czegos tam nawet te same problemy sa z vdi gdzies z neta xD albo gam , c , o . r e

Kiedyś ktoś na zonkę, wrzucił pliki (na source) od Paniny i klienta, tylko szkoda, że na zippyshare... i zdechło

Opublikowano

Ta sama maszyna co z MPC.

9 godzin temu, patryk12d napisał(a):

Kiedyś ktoś na zonkę, wrzucił pliki (na source) od Paniny i klienta, tylko szkoda, że na zippyshare... i zdechło

Jakiś chomik na bank ma je jeszcze na dysku :P

Opublikowano
  • Autor
19 godzin temu, tricker napisał(a):

Jakie problemy z vdi? Mi poszlo od strzala. Jak ktos ma stara binke bez hs to mozna tu wrzucic, powinno ruszyc, bo to on blokuje

Opublikowano
4 godziny temu, asteczek429 napisał(a):

Ta sama maszyna co z MPC.

Jakiś chomik na bank ma je jeszcze na dysku :P

Wiadomo, ale się nie podzieli pewnie :p

Opublikowano
3 godziny temu, wojciech74 napisał(a):

Jakie problemy z vdi? Mi poszlo od strzala. Jak ktos ma stara binke bez hs to mozna tu wrzucic, powinno ruszyc, bo to on blokuje

startuje spokojnie przyjacielu szkoda ze nikt decryptera nie posiada do plikow eix bo to root jeszcze zakodowany nie kazdym epackerem unpakujesz

Edytowane przez tricker

Opublikowano
15 godzin temu, wojciech74 napisał(a):

Wywala partycje FreeBSD, i za kazdym razem trzeba naprawiac. Bsd 7.2 i ludzie sie dziwia

Opublikowano
  • Autor
32 minuty temu, asteczek429 napisał(a):

Wywala partycje FreeBSD, i za kazdym razem trzeba naprawiac. Bsd 7.2 i ludzie sie dziwia

To cos źle robisz, bo mi nic nie wywala, wczoraj tez cos probowalem i pare razy restart, bez problemow wstał

Opublikowano
3 godziny temu, wojciech74 napisał(a):

To cos źle robisz, bo mi nic nie wywala, wczoraj tez cos probowalem i pare razy restart, bez problemow wstał

Jak mogę źle VHD do virtualki zamontować? Weź pomyśl logicznie.

Zrzut ekranu 2025-11-21 161211.png

W dniu 19.11.2025 o 14:54, wojciech74 napisał(a):

Nope :>

I tak to jest vmka z MPC, zmieniłeś tylko hasła.

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, asteczek429 napisał(a):

Jak mogę źle VHD do virtualki zamontować? Weź pomyśl logicznie.

Zrzut ekranu 2025-11-21 161211.png

I tak to jest vmka z MPC, zmieniłeś tylko hasła.

Vmka może z mpc, miałem na myśli, że nie znalazłem tego na mpc.

Opublikowano

Przeniesienie tego na nowe bsd to dosłownie 20 minut. Błagam was, wstawka dobry choćby dla klienta i samych plików, które idzie wyciągnąć i sobie wrzucić na VPS za 15 złoty

Opublikowano
14 minut temu, Mizuki napisał(a):

Przeniesienie tego na nowe bsd to dosłownie 20 minut. Błagam was, wstawka dobry choćby dla klienta i samych plików, które idzie wyciągnąć i sobie wrzucić na VPS za 15 złoty

To nie są dobre pliki, clienta tak samo. Byle czym go nie rozpakujesz (etermgr i binarka bez hs), baza danych jest do wyjebania. Próbowałem ją ogarnąć jakiś rok temu, jak przenosiłem te pliki na source. Brakuje od cholery itemów, mobów, nie ma w nich DK, LP, innych dungów i grot. Są inne błędne type i subtype w niektórych itemach np. KD. Będę za jakiś czas wracał do Polski, jeżeli znajdę dysk u rodziców to wrzucę te pliczki z clientem przeniesione na source i ogarniętą db.

1 godzinę temu, wojciech74 napisał(a):

Vmka może z mpc, miałem na myśli, że nie znalazłem tego na mpc.

Temat usunięty pewnie został, z tego co pamiętam Silence je wrzucał znów na MPC.

Opublikowano

szko

7 godzin temu, asteczek429 napisał(a):

fsck -y potem wpisujesz reboot i smiga

doslownie z mpc byl tez ten problem opisany do tej maszyny

klienta gdzies mam chyba jakiegos tylko bez decryptera nie ma co udostepniac

Edytowane przez tricker
chcialem cos dodac

Opublikowano
11 minut temu, tricker napisał(a):

szko

Mam rozpakowanego clienta z 2k14. Ale jak pisałem trzeba by było rozszyfrować item mob proto z clienta i przenieść na source.

Opublikowano
58 minut temu, tricker napisał(a):

szko

Jak chcesz to możesz udostępnić lub podesłać na priv, jak się uda rozpakować to udostępnię w tym temacie, chociaż nie obiecuję ale spróbować warto.

Opublikowano

ogolnie spakuje zaraz i podesle tego clienta jak komus uda sie wypakowac to niech podrzuci unpackera

Google Docs

XenoX_MT2_Klient(nowy patch)xd.rar

Edytowane przez tricker

Opublikowano

Cholera, pamiętam jak się grało tam był ten śmieszny bug że biłeś metiny w grocie i exp wariował szło wbić na bugu wiele lvl no i yang bug że potem ludzie jako waluty używali KD i Zwojów :)

15lat minęło jak 1 dzień.. a te pliki widziałem kiedyś na mpc i sprawdziłem z ciekawości ale mimo że odpalały to cilient non stop łapał crasha przy zmianie mapy albo po prostu ruszaniu kamerą. Zapewne jedyne co tam było fajne to animacje tych zbrojek na 250 i wygląd setów najlepszy jaki widziałem na serwie easy ale już dawno nie gram w mt2. Podziwiam że komuś się jeszcze chce w tym grzebać.

Opublikowano

<_x206A__x200F__x202D__x206B__x206C__x202A__x202E__x200F__x200F__x206F__x202D__x200E__x206A__x200E__x206C__x200B__x202C__x206F__x206B__x202A__x206A__x206C__x202B__x200C__x200F__x200D__x200C__x202C__x202A__x200B__x200D__x200D__x206B__x206C__x202C__x200D__x206A__x202B__x202B__x206F__x202E_ xmlns:i="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">

<LastUpdateCheck>2025-11-24T00:43:29.114615+01:00</LastUpdateCheck>

<Modules>

<_x206A__x206F__x206B__x206A__x202B__x206E__x200C__x206F__x200F__x202A__x200B__x202E__x206E__x206E__x206B__x202C__x200F__x202D__x202B__x202B__x200F__x200B__x206D__x200F__x200C__x206F__x200F__x202D__x206F__x206A__x206F__x200E__x202C__x202C__x202B__x202A__x202C__x202B__x202A__x202A__x202E_>

<Enable>true</Enable>

<Export i:nil="true"/>

<Parameters i:nil="true"/>

</_x206A__x206F__x206B__x206A__x202B__x206E__x200C__x206F__x200F__x202A__x200B__x202E__x206E__x206E__x206B__x202C__x200F__x202D__x202B__x202B__x200F__x200B__x206D__x200F__x200C__x206F__x200F__x202D__x206F__x206A__x206F__x200E__x202C__x202C__x202B__x202A__x202C__x202B__x202A__x202A__x202E_>

</Modules>

<Options>

<Advanced>

<DisableExceptionSupport>false</DisableExceptionSupport>

<DisableSEHValidation>false</DisableSEHValidation>

<HideFromDebugger>false</HideFromDebugger>

<ManualResolveImports>false</ManualResolveImports>

</Advanced>

<AutoInject>false</AutoInject>

<Background1>DodgerBlue</Background1>

<Background2>DeepSkyBlue</Background2>

<CloseOnInject>false</CloseOnInject>

<Delay>0</Delay>

<DelayBetween>0</DelayBetween>

<ErasePE>false</ErasePE>

<HideModule>false</HideModule>

<Method>1</Method>

<Scramble>

<CreateFakeDebugDirectory>true</CreateFakeDebugDirectory>

<CreateNewEntryPoint>true</CreateNewEntryPoint>

<InsertExtraSections>true</InsertExtraSections>

<ModifyAssemblyCode>true</ModifyAssemblyCode>

<ModifyImportTable>true</ModifyImportTable>

<MoveRelocationTable>true</MoveRelocationTable>

<RemoveDebugData>true</RemoveDebugData>

<RemoveUselessData>true</RemoveUselessData>

<RenameSections>true</RenameSections>

<ScrambleHeaderFields>true</ScrambleHeaderFields>

<ShiftSectionData>true</ShiftSectionData>

<ShiftSectionMemory>true</ShiftSectionMemory>

<StripSectionCharacteristics>true</StripSectionCharacteristics>

</Scramble>

<StealthInject>false</StealthInject>

<TextColor>White</TextColor>

</Options>

<ProcessName>XenoXMT2client.exe</ProcessName>

<Warnings>

<LdrpLoadDll>false</LdrpLoadDll>

<ManualMap>false</ManualMap>

<Scramble>true</Scramble>

</Warnings>

</_x206A__x200F__x202D__x206B__x206C__x202A__x202E__x200F__x200F__x206F__x202D__x200E__x206A__x200E__x206C__x200B__x202C__x206F__x206B__x202A__x206A__x206C__x202B__x200C__x200F__x200D__x200C__x202C__x202A__x200B__x200D__x200D__x206B__x206C__x202C__x200D__x206A__x202B__x202B__x206F__x202E_>

szukam tego zjebanego decryptera