Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Problem z teksturami w systemie animowanych broni

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z 3 broniami, tylko 3. Te 3 bronie mają tekstury w pliku .GR2 Animation List. Problem na pewno leży w pliku binarnym.

Używam plików serwera TMP4 i właśnie teraz to u mnie występuje, ale problem został rozwiązany w oryginalnych plikach.

To była moja edycja. Czy ktoś może mi pomóc z tym problemem?

Zostawię tutaj zrzut ekranu. Jeśli potrzebne są jakieś pliki, mogę je udostępnić.

Dziękuję.

Captura de ecrã 2025-11-09 155950.png

Rozwiązane przez kayus1813

Przejdź do rozwiązania
Opublikowano

Wybacz, ale nie za bardzo rozumiem w czym dokładnie jest problem. Czy masz na myśli jakieś defekty z teksturą broni? Czy masz na myśli może problem z trzymaniem broni, bo wygląda jakoś dziwnie na tym załączniku. Na pewno pliki binarne, które modyfikowałeś będą przydatne żeby rzucić okiem (wyślij te które są najbardziej podejrzane), ale na ten moment to nawet nie bardzo rozumiem w czym jest ten problem.

Opublikowano
  • Autor
  • Rozwiązanie
W dniu 10/11/2025 o 09:00, Sevence napisał(a):

Desculpe, mas não entendi exatamente qual é o problema. Você se refere a algum defeito na textura da arma? Ou talvez a algum problema na forma de segurar a arma, já que ela parece estranha na imagem anexada? Os arquivos binários que você modificou certamente seriam úteis para analisarmos (envie os que parecerem mais suspeitos), mas neste momento nem eu consigo entender qual é o problema.

Cześć. Problem polegał na tym, że gdy miałem model broni z Animation List (animacją), animacja była zbugowana. Udało mi się dokładnie ustalić, na czym polegał problem. System publiczny InBuild Animation GR2 powodował konflikty, jeśli model broni posiadał już własną Animation List. Musiałem usunąć fragment kodu w pliku ActorInstanceAttach.cpp.
Dokładnie w funkcji void CActorInstance::AttachWeapon musiałem usunąć część kodu, aby wszystko działało poprawnie, ponieważ system, który zainstalowałem, jest przystosowany do animowania broni. Jednak jeśli broń ma już własne ciało z Animation List, animacje się buguje – tak jak widać na zrzucie ekranu, który zamieściłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce.

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Wybierz Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje preferencje.
Chrome (Desktop)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje preferencje.