Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Problem podczas dodawania przycisku do panelu bocznego według poradnika paszki 'unexpected indent (uiInventory.py)'

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano

Siemka, podsyłam mój plik z uiinventory oraz sysser. Zrobiłem dokładnie tak jak w poradniku u paszki i nawet posłużyłem się Tematem kolegi @Largo gdzie testowałem plik który działa i postanowiłem go tutaj trochę przerobić, zastanawiam się co jest nie tak iż mam tylko i wyłącznie problem z jedna linijka.

---> plik z poradnika paszki co do podmienienia

paszkaPORADNIK.py

--> mój plik,uiinventory.py

image.png

Rozwiązane przez Sevence

Przejdź do rozwiązania
Opublikowano

@eksyyy Kolego, proszę pisać tematy związane z problemami w odpowiednim dziale, bo już któryś dzień ci nadaję ostrzeżenia i ciągle piszesz w niewłaściwym. Wszystkie tematy z problemami, wsparciem piszesz TU: Pytania i problemy Co do problemu standardowo, niepoprawna składnie musisz użyć tabulatorów zamiast spacji, sprawdź.

uiinventory.py

Opublikowano

Trochę mnie to dziwi, że Wy dalej nie używacie chatbotów do takich rzeczy, nie słuchajcie się perszinga AI nie gryzie, a jak mądrze będziesz używał to się może nawet czegoś nauczysz. Pozdrawiam.image.png

Opublikowano
  • Autor

Jak dobrze kojarzę nie miałem do wyboru tej kategorii ale i tak dzięki za przypomnienie, a co dokładnie zmieniłeś? bo ja nie widzę różnicy :D

13 godzin temu, Sevence napisał(a):

@eksyyy Kolego, proszę pisać tematy związane z problemami w odpowiednim dziale, bo już któryś dzień ci nadaję ostrzeżenia i ciągle piszesz w niewłaściwym. Wszystkie tematy z problemami, wsparciem piszesz TU: Pytania i problemy Co do problemu standardowo, niepoprawna składnie musisz użyć tabulatorów zamiast spacji, sprawdź.

uiinventory.py

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, Sevence napisał(a):

Zamiast tabów miałeś spacje w dodanych liniach kodu.

Okej, dziękuje, a powiedz mi jest tam jakiś przycisk by to zobaczyć/podświetlić jakoś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce.

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Wybierz Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje preferencje.
Chrome (Desktop)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje preferencje.