Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Dyskusja o naszych gustach serwerowych w Metin2

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano

Cześć, skoro rozwijamy dyskusyjne wątki Metina to tworzę nitkę na wasze ulubione typy serwerów (może być konkretnie np. Lanerislike) lub u których techników lubicie grać najbardziej?

ja zacznę - moimi typami serwerów są takie, jak: stara Balmora, Triadica, Tiveria, Ravia z nowszych to Vidgar, Vezuna, swego czasu pierwsza Glevia.

Opublikowano
11 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

Easy typu pangea (nie Proxima), alune. O dziwo glevia nie podeszła mi zupełnie od startu. Ledwo zaczynasz grać a biolog już ma cd 4h XD

wtf co to za powód, akurat skipy i elki na glevii to coś co można zdobyć już przy starcie gierki z pierwszych lepszych szkat lub z rynku za grosze xD

Opublikowano

Divine ,elite dragon ,guerramt2 ,promt2 , metin2 pl , no i oczywiscie lanerisy bekowe byly ale przyjemne szczerze brakuje teraz takiego lanerisa

Opublikowano

Moje typy? Hmm, do PVP - Hammermt2, Metin2AV, Metin2Twix, 4funmt2, PvpMT2, Metinologia, Nextmt2

Easy/Medium - Laneris, Terios, Invoria stare Diamond, Elite, Dragon, Pandora

Hard - Balmorka, Terabithia, Ravia

Generalnie w mój gust wpadają głównie stare serwery, bez milionów nowości i zmian

Edytowane przez patryk12d

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, tricker napisał(a):

Divine ,elite dragon ,guerramt2 ,promt2 , metin2 pl , no i oczywiscie lanerisy bekowe byly ale przyjemne szczerze brakuje teraz takiego lanerisa

promt2 z rejestracją za dychę sms... to były czasy

Opublikowano
1 godzinę temu, nightfury napisał(a):

racja! to było coś, po latach gf chyba oglądał serie z tego i postanowili globale tak odpalać XD

Opublikowano
2 godziny temu, nightfury napisał(a):

Grałem na ProMT2 jak nie było płatnej rejestracji, mega fajny serwis. Co prawda w dalszym ciągu P2W bo eq dostępne w IS było dużo lepsze od tego ulepszanego, ale szło zarobić w grze jak się dużo farmiło.

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Sevence napisał(a):

Nie rozumiałem tego fenomenu, tam miałeś gm mode chyba?

Nie pamiętam już dokładnie, ale działało to chyba w ten sposób, że nie było isa tylko sms rejestracja? GM panel był na pewno, mogłeś sobie wbić poziom jaki chcesz i do wszystkich setów miałeś ulepy u npcta, więcej nie pamiętam

Opublikowano
15 godzin temu, nightfury napisał(a):

Nie pamiętam już dokładnie, ale działało to chyba w ten sposób, że nie było isa tylko sms rejestracja? GM panel był na pewno, mogłeś sobie wbić poziom jaki chcesz i do wszystkich setów miałeś ulepy u npcta, więcej nie pamiętam

Nie pamiętam żeby tam był jakiś GM panel, ale była rejestracja za sms, chyba dalej był itemshop i pamiętam że był bug gdzie można było w pt wbić max lvl w mniej niż minutę jak ktoś inny w pt był na inne mapie, może gm panel później był

Opublikowano

Eny, Glevia

A co do techników to lubiłem grać u siurka bo co miesiąc dostarczał mi nowych wrażeń, ( ͡º ͜ʖ͡º)

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, mvstyk napisał(a):

Nie pamiętam żeby tam był jakiś GM panel, ale była rejestracja za sms, chyba dalej był itemshop i pamiętam że był bug gdzie można było w pt wbić max lvl w mniej niż minutę jak ktoś inny w pt był na inne mapie, może gm panel później był

ja coś kojarzę z GM panelem, bo była możliwość ustawiania sobie poziomu ale być może była to któraś z kolei wersja promt2, zbyt dawno by pamiętać xd