Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Jaką bramkę płatności wybrać?

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak w tytule tematu. Ogólnie podpiąłem sobie PayU, ale sprawdzając inne serwery (te popularniejsze), to korzystają one m.in. z CashBill, HotPay i teraz moje pytanie czy ktoś się orientuje jakie są zalety poszczególnych bramek i czy PayU nie robi problemów ze względu na to że jest to prywatny serwer Metina.

Chętnie dowiem się o waszych doświadczeniach.

Rozwiązane przez Zawato

Przejdź do rozwiązania
Opublikowano
1 minutę temu, theblabil napisał(a):

Wrzucam stawki z PayU, ma ktoś może z CashBill i innych?

Właśnie PayU jest bardzo popularny i wiele dużych sprzedawców tego używa, ale ciekawi mnie bo w zasadzie na żadnym privie nie widziałem tej bramki. Z tego co widzę u nich o prowizję trzeba zapytać, co jest dziwne zwykle takie tabelki są dostępna na stronach. Jak ktoś ma jakieś informację jakie są to też bym prosił o informację.

Opublikowano
  • Rozwiązanie

Payu ma największe prowizje. Cashbill ma średnio 1.5% prowizji, temu większość używa cashbilla.

Opublikowano
  • Autor

Jakby kogoś to obchodziło to wybrałem cashbilla + revoluta jako opcja dodatkowa (bo dużo osób z zagranicy posiada)

Opublikowano
11 minut temu, theblabil napisał(a):

Jakby kogoś to obchodziło to wybrałem CashBilla + Revoluta jako opcja dodatkowa (bo dużo osób z zagranicy posiada)

Dobry wybór. W CashBillu możesz sobie podpiąć tez paypala firmowego.

Revolut to osobno tak? Bo CashBill chyba nie oferuje użycia Revoluta ? Jedynie wybierasz płatność karta i możesz użyć tymczasowo z Revoluta. Chyba ze coś się zmieniło w CashBill i zrobili API do Revoluta.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Kamil506 napisał(a):

Dobry wybór. W CashBillu możesz sobie podpiąć tez paypala firmowego.

Revolut to osobno tak? Bo CashBill chyba nie oferuje użycia Revoluta ? Jedynie wybierasz płatność karta i możesz użyć tymczasowo z Revoluta. Chyba ze coś się zmieniło w CashBill i zrobili API do Revoluta.

Tak Revolut jako osobna opcja całkowicie, bo wątpię ze jakaś bramka ich obsługuje, a oni sami wystawiają API, więc czemu by nie spróbować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce.

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Wybierz Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje preferencje.
Chrome (Desktop)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje preferencje.