Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Metin2: „Tyranny of Aamon” nadchodzi – GameForge rozdaje nagrody

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano

7119a0ad-f138-4659-bfb5-fd707ac821f5.png

---

Metin2: „Tyranny of Aamon” nadchodzi – GameForge rozdaje nagrody

– Nadchodząca aktualizacja Tyranny of Aamon to jedna z największych w ostatnich latach – wprowadzi nowy region, Dolinę Mroku Księżyca, z nowymi przeciwnikami i bossami.

– Do gry trafią także nowe instancje, nowe typy kamieni Metin, możliwość tworzenia potężnej broni / ekwipunku z nowych materiałów oraz dodatkowe efekty.

– Szczegóły będą odsłaniane stopniowo – pierwsze mają się pojawić za około tydzień. Premiera planowana jest na koniec listopada.

Nagrody i konkursy

– W ramach eventów związanych z aktualizacją będzie można zdobyć fizyczne nagrody, w tym gamingowe komputery o wartości ok. 2 400 € (~10 000 zł).

– Konkretnie do wygrania m.in.:

 • komputer z procesorem AMD Ryzen 7 7800X3D i kartą NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti

 • bluza, czapka z logo Metin2

 • grafika laserowana na aluminium z hasłem „Tyranny of Aamon”

 • duża gamingowa podkładka pod mysz „Moonshadow Vale”

 • kubek premium Metin2

– Aby mieć szansę, wystarczy grać i wykonywać misje w eventach – każde wykonanie daje los w losowaniu. 50 zwycięzców wybierze bezpośrednio GameForge, drugą połowę – przez kampanię z partnerem zewnętrznym (Gleam.io).

Co sądzicie o nadchodzącej aktualizacji i nagrodach rzeczowych?

Opublikowano

Ojezusieee! czapka z logiem Metin2! tego mi trzeba

Opublikowano

no i zajebiscie nowe mapy moby bossy equ wszystko za free se zdownloaduje z deva i mam super kontent za free a nie od jakiś plechitów ...

Opublikowano

ja pierdole, oni dosłownie robią to co privy x lat temu tj. nagrody w postaci komputerów czy innych gówien xD

Opublikowano
47 minut temu, _daha_0 napisał(a):

ja pierdole, oni dosłownie robią to co privy x lat temu tj. nagrody w postaci komputerów czy innych gówien xD

Z tą różnicą że oni faktycznie mogą je dać, a na prywatnych to zwycięzcy zaginęli w niewyjaśnionych okolicznościach ktokolwiek widział ktokolwiek wie

Opublikowano
2 godziny temu, Sevence napisał(a):

Z tą różnicą że oni faktycznie mogą je dać, a na prywatnych to zwycięzcy zaginęli w niewyjaśnionych okolicznościach ktokolwiek widział ktokolwiek wie

Wałków raczej nie będzie co do tego bo PR ważniejszy jak jak te kilka k euro, co do privów to wiadomo jak to działało ale cały zamysł to typowo z prywatnych serwerów się wziął bo nie uszukujmy się, global śledzi scene privów. A jak było ze sklepami offline? Privy -> x lat później global.

Opublikowano
11 godzin temu, _daha_0 napisał(a):

Wałków raczej nie będzie co do tego bo PR ważniejszy jak jak te kilka k euro, co do privów to wiadomo jak to działało ale cały zamysł to typowo z prywatnych serwerów się wziął bo nie uszukujmy się, global śledzi scene privów. A jak było ze sklepami offline? Privy -> x lat później global.

GF tutaj liczy że zrobią skok na bank. ytberzy, ekipy, bociarze wjadą tam z takim portfelem że GF nie będzie musiał nic odpalać przez kilka lat. Zrobili ostatnio tego kotleta na chyba 3 miesiące to sam sabal miał wpakone kilka tysięcy w isa.

Opublikowano
W dniu 5.10.2025 o 11:43, ExoCarossa napisał(a):

GF tutaj liczy że zrobią skok na bank. ytberzy, ekipy, bociarze wjadą tam z takim portfelem że GF nie będzie musiał nic odpalać przez kilka lat. Zrobili ostatnio tego kotleta na chyba 3 miesiące to sam sabal miał wpakone kilka tysięcy w isa.

ludzie tam cały czas ładują, wydaje mi się że aktualnie GF mógłby utrzymywać wszystkie swojego gierki za hajs który turcy ładują.

Opublikowano
23 minuty temu, luki3507 napisał(a):

ludzie tam cały czas ładują, wydaje mi się że aktualnie GF mógłby utrzymywać wszystkie swojego gierki za hajs który turcy ładują.

Powinni reklamować się jako Turcy & małe grupki wielu narodowości vs boty które nigdy nie zostaną zbanowane 🤣

Opublikowano
23 minuty temu, ExoCarossa napisał(a):

Powinni reklamować się jako Turcy & małe grupki wielu narodowości vs boty które nigdy nie zostaną zbanowane 🤣

w sumie Turcja & boty by starczyło, reszta to znikome grupy