Opublikowano 1 Października 20251 Paź No hejka.Generalnie abstrakcją dla mnie jest to, że ludzie próbują kasować za kilka linijek jak za napad więc postanowiłem wrzucić moją wersję multishoota.PS. Nie chodzi mi nawet o pewnego użytkownika tego forumWymagania:Quiver system, każdy powinien to mieć w swoich plikach serwerowych, a jeśli nie ma to odsyłam: LINKKierujemy się do PythonLoading.hpp (client)Szukamy: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się I zmieniamy na: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Kierujemy się do Cmd_Battle.cppTam gdzie wpisujemy include, dajemy: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Następnie szukamy: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się I pod tym wklejamy: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się W CFuncShoot szukamy: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się I wklejamy pod tym: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Showcase: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 1 Października 20251 Paź Elegancko, ale poczekam na opinie eksperta Persergi czy aby taki dodatek nie spowoduje 20 innych błędów, których on jest w stanie wykryć.
Opublikowano 1 Października 20251 Paź Autor 1 godzinę temu, Arta napisał(a):dzięki tobie zarobie teraz 1k na resselu thx750 bo nie ma podwójnego ataku z konia
Opublikowano 2 Października 20252 Paź 20zł bym dał ci za to na vpsa pod cortiuma jakiegoW dniu 1.10.2025 o 21:36, mvstyk napisał(a):750 bo nie ma podwójnego ataku z konia
Opublikowano 2 Października 20252 Paź Autor 2 godziny temu, unpackboss napisał(a):20zł bym dał ci za to na vpsa pod cortiuma jakiegoCzyli mam rozumieć, że kasujesz 1k polskich cebul za 5 minutowego fixa w CFlyingInstance::Create i attack.msa? Chociaż nawet nie wiem czy ten fix w create był mi potrzebny xdhttps://gyazo.com/b54e43ac549692505f5afdfb7c66bfdc