Opublikowano 14 Września 202514 Wrz Siemka, jestem Czesław👋Programowaniem zajmuję się od kilku lat – głównie w C++ i Pythonie. Świetnie ogarniam pracę z silnikiem Metina2, od modyfikacji po tworzenie własnych systemów i optymalizację kodu. Lubię wyzwania, analizę istniejących rozwiązań i pisanie własnych modułów od podstaw. Staram się podchodzić do projektów profesjonalnie i zawsze dążyć do jak najlepszego efektu.
Opublikowano 27 Września 202527 Wrz Ja już się dowiedziałem, co to za użytkownik. Moje entuzjastyczne nastawienie zmieniło się diametralnie, nie jesteś tu mile widziany...
Opublikowano 27 Września 202527 Wrz 3 minuty temu, Sevence napisał(a):Ja już się dowiedziałem, co to za użytkownik. Moje entuzjastyczne nastawienie zmieniło się diametralnie, nie jesteś tu mile widziany... opowiedz nam więcej na ten temat
Opublikowano 27 Września 202527 Wrz Teraz, Igor napisał(a):opowiedz nam więcej na ten tematNie wiem czy akurat ty będziesz kojarzył bo stosunkowo niedawno dołączyłeś, ale weterani będą kojarzyć Robsona
Opublikowano 27 Września 202527 Wrz 1 minutę temu, Sevence napisał(a):Nie wiem czy akurat ty będziesz kojarzył bo stosunkowo niedawno dołączyłeś, ale weterani będą kojarzyć RobsonaNo ja średnio kojarze, jedynie za czasów Teamspeak3 kojarze ten nick, boty query pod ts robiła ta osoba ale nie wiem czy to ten sam
Opublikowano 27 Września 202527 Wrz Jeden z bardziej toksycznych idiotów jaka tutaj była Robson322 i tego typu nick tu miał z tego co pamiętam. Tak czytam to again to kurwaaa czy to przywitanie się jest napisane przez AI? 🤮Już kurwa nawet nie potraficie napisać 2 zdań o sobie... JAPIERDOLE
Opublikowano 27 Września 202527 Wrz W takim razie jednak nie znam, może nastąpiło nawrócenie i już nie jest tak toksyczny ( ͡º ͜ʖ͡º)