Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Problem z zalogowaniem na konto pliki EntryCore 'nieprawidlowa nazwa użytkownika lub hasło'

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano

Witam,

Ostatnio naszła mnie chęć na naukę od początku jeśli chodzi o serwer metin2 i za momentalną radą, pobrałem paczkę EntryCore i od zera postawiłem sobie VM z owymi pliczkami, skompilowałem źródło, db i game oraz porobiłem symlinki. Serwer normalnie wystartował, działa sobie ale mam problem odnośnie dodania konta do bazy mysql. No nie wiem czy ja coś źle rozumuje ale no po tym jak stworzyłem konto mt2 i dodałem wpisy do danych plików, zrobiłem restart mysql. Na koncie "mt2" dodałem też wpisy do tabeli account ze swoimi danymi, dodałem w gmlist wpis i po wystartowaniu serwera mam komunikat.

image.png

Proszę nie piszcie tekstów typu "nie możesz sobie z tym poradzić to lepiej wgl nie bierz się za naukę" czy coś takiego bo nie każdy od razu wszystko potrafi zrobić. Z góry dzięki za pomoc!

Edytowane przez Kondziu

Rozwiązane przez Kondziu

Przejdź do rozwiązania
Opublikowano
  • Autor
  • Rozwiązanie

Dobra, dzisiaj na spokojnie siadłem z chłodną głową, trochę się wspomogłem chatem i udało się. Problem był z tym, że w configu login_process był źle dodany wpis odnośnie tabeli account :P Sorki za właściwie nie potrzebny temat i dziękuje za pomoc i tak!

Opublikowano
8 minut temu, Kondziu napisał(a):

Dobra, dzisiaj na spokojnie siadłem z chłodną głową, trochę się wspomogłem chatem i udało się. Problem był z tym, że w configu login_process był źle dodany wpis odnośnie tabeli account :P Sorki za właściwie nie potrzebny temat i dziękuje za pomoc i tak!

Świetnie że się udało rozwiązać w razie pytań śmiało zakladaj tematy. 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce.

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Wybierz Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje preferencje.
Chrome (Desktop)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje preferencje.