Opublikowano 14 Sierpnia 202514 Sie Siemanko załoga Sharegron!Tak jak w temacie, a więc jakiej myszki używasz i czy poleciłbyś ją innej osobie? ;)PS: Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam!
Opublikowano 14 Sierpnia 202514 Sie Logitech G502 HERO Używam od lat. Zakupiłem z polecenia NitroZyniaka (nie miał z nimi współpracy).
Opublikowano 15 Sierpnia 202515 Sie Ja używam steelseries rival 3 kiedyś padł mi logitech G402 (chyba) już nie pamiętam i musiałem szybko zmienić i zapytałem kogoś na czacie i mi tą polecił. Nawet całkiem fajnie działa, ale czasem mam takie dziwne drgania - nie ruszam myszką co nie a ona tak jakby drga i robi ruchy. Wydaje mi się że to sensor się popsuł, ale tak to nadal w lidze się sprawdza (może to przez podkładkę?) Ma oczywiście podświetlanie RGB sporo konfiguracji wysokie DPI i była stosunkowo tania. W panelu zarządzania nawet mogę ją pokazać ;p Idealnie pasuje do ręki przynajmniej dla mnie jakoś te gamingowe profile czy jak to nazwać mi nie siedzą hehe
Opublikowano 15 Sierpnia 202515 Sie 31 minut temu, Sevence napisał(a):Ja używam steelseries rival 3 kiedyś padł mi logitech G402 (chyba) już nie pamiętam i musiałem szybko zmienić i zapytałem kogoś na czacie i mi tą polecił. Nawet całkiem fajnie działa, ale czasem mam takie dziwne drgania - nie ruszam myszką co nie a ona tak jakby drga i robi ruchy. Wydaje mi się że to sensor się popsuł, ale tak to nadal w lidze się sprawdza (może to przez podkładkę?) Ma oczywiście podświetlanie RGB sporo konfiguracji wysokie DPI i była stosunkowo tania. W panelu zarządzania nawet mogę ją pokazać ;p Idealnie pasuje do ręki przynajmniej dla mnie jakoś te gamingowe profile czy jak to nazwać mi nie siedzą heheWłaśnie! @benio101 Kluczowe będzie jaki chwyt masz, ja mam "szpony" dlatego np. w moim przypadku myszka z bocznymi klawiszami odpada, tak samo z małymi myszkami.
Opublikowano 15 Sierpnia 202515 Sie Steelseries Sensei Ten - kiedyś na Vinted wyczaiłem za 30zł używkę a wyglądała bardzo zadbanie ʘ‿ʘ