Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Jak zrobić aktywację pierścieni przez toggle?

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 24.07.2025 o 05:10, Sevence napisał(a):

Właśnie tak średnio wiadomo, chodzi ci o aktywację bonusów z np. PPK nie zakładając go na slot tylko ma być aktywny jako TOGGLE?

pewnie chodzi mu o to żeby się właśnie ładował jak autopota, czego totalnie nie rozumiem. Ten efekt ułatwia nam widok przedmiotu czy jest aktywny czy nie, a jeśli pierścień się zakłada to wiesz, że jest aktywny.

Opublikowano
10 godzin temu, Drip-133 napisał(a):

pewnie chodzi mu o to żeby się właśnie ładował jak autopota, czego totalnie nie rozumiem. Ten efekt ułatwia nam widok przedmiotu czy jest aktywny czy nie, a jeśli pierścień się zakłada to wiesz, że jest aktywny.

zrozumienie jest bardzo proste, jak masz sporo pierścieni/odpałów to brakuje slotów do zakładania, a takim mykiem możesz sobie odpalić wszystkie jakie chcesz i się cieszyć z bonusów.

Opublikowano
1 godzinę temu, Perserga napisał(a):

zrozumienie jest bardzo proste, jak masz sporo pierścieni/odpałów to brakuje slotów do zakładania, a takim mykiem możesz sobie odpalić wszystkie jakie chcesz i się cieszyć z bonusów.

W zasadzie to ma jakiś sens, ale imo po to masz slot, aby założyć dany przedmiot. Teraz ciekawym rozwiązaniem (widziałem na jakimś serwerze) jest opcja zakładek w ekwipunku gdzie masz zakładki typowo pod sloty z dopalaczami, czy to było pod runy już nie pamiętam, ale łatwo przystosować. W tym przypadku myślę, że sensownym rozwiązaniem byłoby stworzenie nowego typu dla przedmiotów. ITEM_TOGGLE z różnymi logikami działania jako SUB_TYPE dla auto pote, petów, ringów itp.

Opublikowano
38 minut temu, Sevence napisał(a):

W zasadzie to ma jakiś sens, ale imo po to masz slot, aby założyć dany przedmiot. Teraz ciekawym rozwiązaniem (widziałem na jakimś serwerze) jest opcja zakładek w ekwipunku gdzie masz zakładki typowo pod sloty z dopalaczami, czy to było pod runy już nie pamiętam, ale łatwo przystosować. W tym przypadku myślę, że sensownym rozwiązaniem byłoby stworzenie nowego typu dla przedmiotów. ITEM_TOGGLE z różnymi logikami działania jako SUB_TYPE dla auto pote, petów, ringów itp.

jak masz załóżmy 4 sloty, a odpałów na serwie 10 to wszystkich nie założysz, taka to różnica.

Opublikowano
3 minuty temu, Perserga napisał(a):

jak masz załóżmy 4 sloty, a odpałów na serwie 10 to wszystkich nie założysz, taka to różnica.

Zawsze możesz dać pierścieniowi więcej bonusów. Jaki jest sens tworzenia ich aż tylu i ubierania wszystkich? W mojej ocenie pierścionek powinien być 1 góra 2 maksymalnie według koncepcji gry, gdzie pod ring były oryginalnie przygotowane 2 sloty. No, ale teraz takie czasy, że dopałów musi być w opór najebane wszystkiego hueh.

Opublikowano
7 minut temu, Sevence napisał(a):

Zawsze możesz dać pierścieniowi więcej bonusów. Jaki jest sens tworzenia ich aż tylu i ubierania wszystkich? W mojej ocenie pierścionek powinien być 1 góra 2 maksymalnie według koncepcji gry, gdzie pod ring były oryginalnie przygotowane 2 sloty. No, ale teraz takie czasy, że dopałów musi być w opór najebane wszystkiego hueh.

tak wyglądają bardziej rozbudowane serwery, sprawdź takie ervelie, alune, glevie i sam zobaczysz, że odpałów jest mnóstwo. Jedni praktykują toggle w itemie, a drudzy jako affect w górnym rogu patrz np. charon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce.

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Wybierz Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje preferencje.
Chrome (Desktop)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje preferencje.