Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Szukam Hosting VPS z FreeBSD 13/14

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano

Hej, chcę kupić VPS'a z obsługiwanym FreeBSD 13/14.

Natrafiłem na eXone.pl który ma całkiem znośne ceny i w sam raz wystarczyłby mi na odpalenie serwera + zabawę z 3/4 kolegami.

W załączniku zarzucam aktualną ofertę, jeśli macie jakieś opinie o tym hostingu albo polecacie lepszy (i w miarę podobnej cenie) to byłbym wdzięczny za kontakt tutaj w temacie albo na prywatnej wiadomości.

Dziękuję.

oferta_exone.png

Rozwiązane przez wojciech74

Przejdź do rozwiązania
Opublikowano

u mnie również na exone i żadnych problemów + free reinstalacja

Opublikowano

długi czas korzystałem z arubacloud a potem przeniosłem się na Rapiddc, świetny hosting.

do testów ludzie polecają też contabo, cena przebija wszystkie inne hostingi imo

Opublikowano
Godzinę temu, mrvns napisał(a):

długi czas korzystałem z arubacloud a potem przeniosłem się na Rapiddc, świetny hosting.

do testów ludzie polecają też contabo, cena przebija wszystkie inne hostingi imo

na contabo jak pisał @KizioRCK dyski nie istnieją. Czy szary ludzik dla 3 znaj to odczuje? nie wiem.

Opublikowano

Po kiego wy kupujecie te vps jak na ovh w gamie eco sa nie vps a dedyki po 32gb ram 4cpu 8 watkow 120gb ssd sata po 56zł co przy zainstalowaniu bsd z systemem plikow zfs osiagaja wyniki w okolicach ponad 1gb/s dyski mimo że dysk ma max przepustowosc 455mb/s. Minus to instalacja bsd na tym przez ipmi w javie które jest dosc wolne ale jak juz sie zainstaluje to smiga git

Opublikowano
29 minut temu, KizioRCK napisał(a):

Po kiego wy kupujecie te vps jak na ovh w gamie eco sa nie vps a dedyki po 32gb ram 4cpu 8 watkow 120gb ssd sata po 56zł co przy zainstalowaniu bsd z systemem plikow zfs osiagaja wyniki w okolicach ponad 1gb/s dyski mimo że dysk ma max przepustowosc 455mb/s. Minus to instalacja bsd na tym przez ipmi w javie które jest dosc wolne ale jak juz sie zainstaluje to smiga git

Istnieje jakiś tut jak wykonać takową instalacje?

Opublikowano
17 minut temu, KizioRCK napisał(a):

2 minuty temu, ExoCarossa napisał(a):

Istnieje jakiś tut jak wykonać takową instalacje?

Na stronie ovh przeciez jest pokazane jak zainstalowac swoje iso przez ipmi na dedyku

Opublikowano
5 godzin temu, ExoCarossa napisał(a):

na contabo jak pisał @KizioRCK dyski nie istnieją. Czy szary ludzik dla 3 znaj to odczuje? nie wiem.

Miałem serwer na vpsie z 4gb ramu, dysk HDD jak dobrze pamiętam, 200on i wąskim gardłem był RAM.

Opublikowano
11 godzin temu, mrvns napisał(a):

Miałem serwer na vpsie z 4gb ramu, dysk HDD jak dobrze pamiętam, 200on i wąskim gardłem był RAM.

Ale na contabo te ich dyski SSD są wolniejsze niż dyski HDD xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce.

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Wybierz Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje preferencje.
Chrome (Desktop)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje preferencje.