Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Pliki serwerowe - Owsap v6.2.4 + AKTUALIZACJE

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, ARK napisał(a):

Santana używa wersje 5.0.3.5, poza tym on ma tak tam najebane w kodzie ze gorzej jak Arezzo XD

Tmp4 masz na nowym bsd + najbardziej zbliżone do 2009(mimo ze 2014 ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

Te od muchomora?

• Odpowiedzi 76
  • Wyświetleń 5,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• Ehh, znaj łaskę pana ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://mega.nz/file/AswizaZb#IPD97Aeq-cKukYdU3hhZ8A_YxmVEfKceq5BXAdmeJGs Dane: root - vdi/mysql password - vdi/mysql Gra: admin 12345

• No dobra. następnym razem oznaczę odpowiednia osobę do tego zadania zważając na rangę osobnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Yy po co tyle zabawy kbdmap i wybierasz język potem w confgu IP i Lang pod swój. Utrudnianie sobie życia i liked

Najbardziej pomocny post

• marcin9994PL
    marcin9994PL

Turek chce zarobić. Tak to wyszło reup jest na Turku, ale bez aktualizacji. edit. Owsap 6.2.4 Server Files + BSD by c++python. Moim zdaniem bardziej ogarnięta wersja nie ma tych bugów czy tam brakó

• marcin9994PL
    marcin9994PL

a tutaj na potwierdzenie moje

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Tak czy inaczej jak ktoś ma clienta na którym wszystko śmiga - offlineshopy, panel dungów, alchemia 7 kamieni itd. itd. to chętnie wyślę blika na porządnego kebsa za udostępnienie.

Opublikowano
1 godzinę temu, takuma_22 napisał(a):

Tak czy inaczej jak ktoś ma cleinta na którym wszystko śmiga - offlineshopy, panel dungow, alchemia 7 kamieni itd. itd to chętnie wyślę blika na porządnego kebsa za udostępnienie.

Te pliki nie maja sklepow offline czy panelu dungow w to sie musisz sam zaopatrzyć albo przyszykowac fajna sumke zeby komus zaplacic za dodanie ci tego.

17 minut temu, takuma_22 napisał(a):

Po kompilacji binki mam takie błędy.

IMG_20250609_191409_523.jpg

Tutaj tylko errory są ważniejsze niż warningi.
Build.bat masz w CRootLibie wiec se po prostu przy kompilacji odznacz ten "folder" jeśli ci nie potrzebny jest cython.

Opublikowano

Kurła panie chatgpt i do dzieła ja tak wiele rzeczy ogarniam jak się nie znam, wiadomo nie napisze to za ciebie dobrego kodu bo często zmyśla ale poprawi i ci wytłumaczy najprostsze błędy, kiedyś nie mogłem skompilować binki od marty wkleiłem błędy do gpt a gpt napisał co mam poprawić i mi skompilowało xd

Opublikowano
23 godziny temu, marcin9994PL napisał(a):

Kurła panie chatgpt i do dzieła ja tak wiele rzeczy ogarniam jak się nie znam, wiadomo nie napisze to za ciebie dobrego kodu bo często zmyśla ale poprawi i ci wytłumaczy najprostsze błędy, kiedyś nie mogłem skompilować binki od marty wkleiłem błędy do gpt a gpt napisał co mam poprawić i mi skompilowało xd

Ja się w to nie bawię bo to tylko małe hobby powrót na stare śmieci nostalgii ale przy kompilacji często wystarczy oczyścić kod albo doinstalować brakujące biblioteki MSVC przynajmniej mi to zadziałało w kliencie bince AVA2 i jeszcze innego serwera natomiast swoje ważą w GB i często jest do gra nie warta zachodu dla zielonego.

Natomiast co do tematu to link do klienta już martwy a do VDI jakieś zabezpieczenie także ten tego ☠️Domyślam się że turek linki zablokował jeśli nie były one autora.😉

Opublikowano

Turek chce zarobić. Tak to wyszło reup jest na Turku, ale bez aktualizacji.

edit.

Owsap 6.2.4 Server Files + BSD by c++python.

Moim zdaniem bardziej ogarnięta wersja nie ma tych bugów czy tam braków co tu choć dalej wydaje mi się że są błędy.

FreeBSD 14.3 64 Bit
Nazwa użytkownika: root
Hasło: dev

Mysql8
Navicat
Hasło: password

(Jeśli chcesz się zalogować do MySQL z BSD za pomocą komendy mysql -p:
Hasło: 12345
Logowanie do gry - loginy:

metin1

hsm

hasło: 12345

Katalog gry
cd /home/Server
Katalog źródeł
cd /home/Source

zdjęcie jak wygląda w grze z tematu z turka, uruchomiłem ale nie chciało mi się zdjęcia robić.

image.png

Pobieranie:

https://drive.google.com/file/d/1MuqSAOuEfVJEIuHQyZrEzrmJSKYV1uKq/view

Mój skan:

image.png

Jakby miał ktoś problem że nie łączy z filezillą itp to ustawiasz mostkowana karta sieciowa bridged i dajesz w networking interfaces w bsd dhcp włączony i używasz tamtego ip.

Edytowane przez marcin9994PL

Opublikowano

@marcin9994PL Dzięki za paczkę. Wszystko śmiga trzeba tylko zmienić adresy na maszynie i w root plus keymap na maszynie bo jest turecki.

Opublikowano

emm dziala u was unpacker ? bo u mnie klucze sa zle

dobra jednak działa

Edytowane przez tricker
działa

Opublikowano
17 godzin temu, Gargamel napisał(a):

Jakiś reup by się przydał :)

W dniu 23.06.2025 o 11:14, ExoCarossa napisał(a):

Linki nie działają, jedynie VDI ale brak dostępu.

Tutaj macie panowie:

W dniu 3.06.2025 o 14:53, Januszek napisał(a):

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam błąd podczas logowania. Połączona z baza mysql oraz winscp ale podczas logowania złe haslo lub login. Loginy i hasła widzę w mysql i wszystko sie zgadza. Pomocy.

Opublikowano

Czemu mi żadne konto nie działa ? żeby zalogować się do gry ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć, pobrałem te pliczki i chcę otworzyć serwer na VPS, początkowo cała instalacja szła gładko, zainstalowałem VM, żeby powyciągać interesujące mnie pliki, m.in do kompilacji binarek db, auth itp. nie wiem jednak dlaczego nie moge znalezc plikow auth aby moc je skompilowac, VPS wyrzuca koniecznosc polaczenia BInarki auth, dodam, ze jest to moja pierwsza stycznosc z plikami serwerowymi metina i jestem zielony w tym temacie, ale mam potrzeba rozpoczac zabawe. Ostatnio amatorsko zajmuje się programowaniem a grzebanie w tego typu rzeczach w mojej ulubionej grze z dzieciństwa to czysta przyjemność. Będę wdzięczny za wszelkie wskazowki :)

Opublikowano
7 minut temu, Lufii napisał(a):

Cześć, pobrałem te pliczki i chcę otworzyć serwer na VPS, początkowo cała instalacja szła gładko, zainstalowałem VM, żeby powyciągać interesujące mnie pliki, m.in do kompilacji binarek db, auth itp. nie wiem jednak dlaczego nie moge znalezc plikow auth aby moc je skompilowac, VPS wyrzuca koniecznosc polaczenia BInarki auth, dodam, ze jest to moja pierwsza stycznosc z plikami serwerowymi metina i jestem zielony w tym temacie, ale mam potrzeba rozpoczac zabawe. Ostatnio amatorsko zajmuje się programowaniem a grzebanie w tego typu rzeczach w mojej ulubionej grze z dzieciństwa to czysta przyjemność. Będę wdzięczny za wszelkie wskazowki :)

Nie ma źródła dla auth to proces, który jest obsługiwany przez źródło gry i musisz tylko utworzyć symlinka do game w auth.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaktualizuj linki jeśli możesz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dodałem konto w navicat i wygląda to tak jak by miało uprawnienia gm choć nie jest wpisane na gmlist. Jak dodać zwykłe konto, które nie będzie w stanie używać komend w grze?

Help!

Edytowane przez Xoltic

Opublikowano
Godzinę temu, Xoltic napisał(a):

Dodałem konto w navicat i wygląda to tak jak by miało uprawnienia gm choć nie jest wpisane na gmlist. Jak dodać zwykłe konto, które nie będzie w stanie używać komend w grze?

Help!

Pewnie temu że masz włączony test_server

Opublikowano

jak wyłączyć? sorry ale jestem ciemny w tej kwestii

Opublikowano
44 minuty temu, Xoltic napisał(a):

jak wyłączyć? sorry ale jestem ciemny w tej kwestii

W configach od channeli pewnie będziesz mieć

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jak zrobic zeby navicat widzial item_proto mob_proto? bo brak danych w tabelkach a w plikach srednio idzie sie polapac