Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Problem z odpaleniem plików Arrezo błąd 'connection refused'

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano

Witam chciałem sobie odpalić pliki Arrezo dla siebie tylko, i podczas odpalania i zalogowania się do maszynki wyskakuje błąd "connection refused" dodam też że nie mogę się zalogować do WinSCP, jakby jakaś duszyczka dobra pomogła to ogarnąć <3

Opublikowano

Pewnie ip błędne, zobacz w ustawieniach maszyny ustawienia karty sieciowej, jeśli wszystko git to komenda w konsoli bsdconfig i tam ustawienia karty sieciowej i ustaw ip.

Dodatkowo: jeśli będziesz miał problem z łączeniem się z serwerem to w root ip zmieniasz nie tylko w serverinfo, tutaj jeszcze w intrologin musisz ip ustawić.

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie to w bsdconfig ip jest dobre a w ustawieniach maszyny jest bridget ustawiona więc nie mam pojęcia.

Opublikowano

Najłatwiejszym sposobem było by zainstalowanie hamachi ustawienie karty sieciowej na hamachi, oraz w bscconfig także z hamachi tylko z końcówką .100 jeśli się nie mylę. Wtedy bez problemu sam tak robiłem. Wtedy winscp także ip z hamachi tylko chyba także z końcówką .100, MySQL także. Ale to musisz zobaczyć.

Opublikowano
W dniu 6.05.2025 o 21:47, masteresco napisał(a):

Najłatwiejszym sposobem było by zainstalowanie hamachi ustawienie karty sieciowej na hamachi, oraz w bscconfig także z hamachi tylko z końcówką .100 jeśli się nie mylę. Wtedy bez problemu sam tak robiłem. Wtedy winscp także ip z hamachi tylko chyba także z końcówką .100, MySQL także. Ale to musisz zobaczyć.

Co takiego? Co ty mu polecasz przyjacielu to było modne 10 lat temu. 😄

@_zeteka_ Proszę wrzuć nam tu logi bo to podstawa głównie z bazy, logowania to plik sysser, syslog, start.log wtedy będziemy mogli coś poradzić. Ten błąd, który wskazałeś może oznaczać problem połączenia game z procesem bazy możliwe że całkowicie ten proces się nie uruchomił, ale bez dalszych logów nic nie poradzimy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce.

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Wybierz Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje preferencje.
Chrome (Desktop)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje preferencje.