Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Martysama serverfiles

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano

Cześć, chciałbym zapytać, który serverfiles od Martysama jest najlepszy, żebym mógł wszystko dodać samodzielnie bez zbędnych dodatków? I przede wszystkim — nie chcę wersji multilanguage.

Opublikowano

na pewno ta kupiona od niego, wtedy masz 100% pewnosc ze jakiegos bubla nie bedzie, zbednych dodatkow czy innych multilangow(no chyba ze se go dokupisz) XD

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, ARK napisał(a):

na pewno ta kupiona od niego, wtedy masz 100% pewnosc ze jakiegos bubla nie bedzie, zbednych dodatkow czy innych multilangow(no chyba ze se go dokupisz) XD

Jak bardzo zmieniają się ceny? Jestem tu nowy i chciałbym się czegoś nauczyć

Opublikowano
9 minut temu, renno napisał(a):

Jak bardzo zmieniają się ceny? Jestem tu nowy i chciałbym się czegoś nauczyć

200e jego pliki. A skoro jesteś nowy to może lepiej się od razu nie zrazić i zacząć od czegoś prostego jak terenzo czy tmp4

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję ślicznie, czy mógłbyś mi doradzić, jak zacząć?

Opublikowano
8 minut temu, renno napisał(a):

Dziękuję ślicznie, czy mógłbyś mi doradzić, jak zacząć?

Zacząłbym od przestudiowania poradników paszki na yt, są w miare aktualne

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem na forach i tutaj też są pliki serwerowe od Martysama w wersji 5.8 — dlaczego nie powinienem ich używać?

Opublikowano
11 minut temu, renno napisał(a):

Znalazłem na forach i tutaj też są pliki serwerowe od Martysama w wersji 5.8 — dlaczego nie powinienem ich używać?

używaj przecież nikt Ci nie zabronił, po prostu kupując bezpośrednio od martysamy dostajesz całą dokumentacje i pewność że pliki są w 100% czyste a nie że gdzieś masz jakąś niechcianą wstawkę

Opublikowano
  • Autor

Więc o ile dobrze rozumiem, te, które są w całym Internecie, są po prostu edytowane przez innych ludzi

I jeszcze chcę zapytać, czy mam wszystko przetłumaczone na CZ w game_locale, a kiedy chcę się wylogować, nadal jest napisane po polsku, gdzie mogę to znaleźć?

Opublikowano
9 minut temu, renno napisał(a):

Więc o ile dobrze rozumiem, te, które są w całym Internecie, są po prostu edytowane przez innych ludzi

Nie wiem czy " te, które są w całym internecie są po prostu edytowane przez innych ludzi" Może któreś nie są 😂
Najlepszym sposobem na rozwianie Twoich wątpliwości jest jak byś pobrał te wszystkie pliki z całego internetu oraz kupił za 200 jurasów od martysamy porównał i dał znać które są czyste a które z dodatkami 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce.

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Wybierz Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje preferencje.
Chrome (Desktop)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje preferencje.