Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Problem z uruchomieniem plików CarolineMT2

Nieaktywny

Featured Replies

Opublikowano

Witam

Wgrałem na serwer pliki z CarolineMT2 w pack wrzuciłem EterNexus i w ogóle nie widzę pliku root przez ten program

w ogóle jakiś błąd mi wyskakuje przy odpalaniu clienta

Opublikowano

Serio, znów próbujesz odpalić jakieś nowe pliki, zamiast ogarnąć te, które już masz na serwerze? Zamiast ciągle zmieniać, skup się na poprawnym uruchomieniu tego, co masz. To, że wrzucasz kolejne pliki, nie rozwiąże problemu, a tylko cię wprowadza w jeszcze większy bałagan. Zajmij się najpierw poprawieniem błędów z poprzednimi plikami, a dopiero potem zabieraj się za nowe.

Opublikowano

Widzę Twój kolejny post i mnóstwo wiadomości na czacie o problemach z uruchomieniem plików. Posty są pisane tak, jakby wszyscy mieli wiedzieć, jaki błąd Ci się pojawił xD Może warto wynająć technika na dwie godziny? Bez problemu Wam to odpali. Jak dobrze pamiętam to chcesz odpalić serwer ze znajomymi – zróbcie zrzutkę i problem z głowy.

Opublikowano

Mordzia, nie ma sensu brać gotowców, nawet jeżeli chcesz pograć ze znaj. Weź sobie terenziaka najprostsze i tam się baw. Mając ekipe do pomocy od strony gry mogą Ci podrzucić jakiś pomysł.

• 4 miesiące temu...