Opublikowano 1 Marca 20251 r Cześć!Mam na imię Michał, mieszkam w Holandii i od dłuższego czasu amatorsko zajmuję się tworzeniem serwerów Metin2. Miałem kilka projektów, które zazwyczaj trwały około 2-3 miesięcy, bo wiadomo, nie zawsze wszystko wychodzi idealnie.Na forum będę dzielił się systemami, które sam sprawdziłem, oraz informował o znanych błędach. Jeśli coś będzie trzeba poprawić, zrobię to sam lub razem z wami! 😇
Opublikowano 1 Marca 20251 r A witamy panie Michale na pokładzie zakładu pracy SharegonNiech pan rozejrzy się po magazynie a ja ide wypisać papiery 🥸
Opublikowano 14 Kwietnia 202514 Kwi W dniu 1.03.2025 o 01:33, Gość napisał(a):Cześć!Mam na imię Michał, mieszkam w Holandii i od dłuższego czasu amatorsko zajmuję się tworzeniem serwerów Metin2. Miałem kilka projektów, które zazwyczaj trwały około 2-3 miesięcy, bo wiadomo, nie zawsze wszystko wychodzi idealnie.Na forum będę dzielił się systemami, które sam sprawdziłem, oraz informował o znanych błędach. Jeśli coś będzie trzeba poprawić, zrobię to sam lub razem z wami! 😇Witaj nieznajomy
Opublikowano 8 Października 20258 Paź Był sobie Michał i nie ma Michała a nawet go poznać nie zdążyłem.