Opublikowano 11 Grudnia 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Siemano. Łapcie system bonusów do rang.. Testowane: Paczka: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 30 Listopada 202530 Lis Sorka za odgrzewanie tematu , ale dlaczego od -4000 rang nie czyta?
Opublikowano 30 Listopada 202530 Lis 1 godzinę temu, kolo napisał(a):Sorka za odgrzewanie tematu , ale dlaczego od -4000 rang nie czyta?Pewnie źle warunki w uicharacter.py oraz w src, pokaż jak masz to ustawione.
Opublikowano 1 Grudnia 20251 Gru Tak mam to dodanei nie Pokazuje tych rang:PVP_LEVEL7 NeutralnyPVP_LEVEL9 NieuczciwyPVP_LEVEL10 ZłośliwyPVP_LEVEL11 Okrutny Edytowane 1 Grudnia 20251 Gru przez kolo
Opublikowano 1 Grudnia 20251 Gru widzę wlasnie :D dodałem te brakujące 20k i wyszedl takie efekt\ale przejrzałem z tematu paczkę i też tak jest dodane ze brakuje tych 20k Edytowane 1 Grudnia 20251 Gru przez kolo
Opublikowano 1 Grudnia 20251 Gru 17 minut temu, Sevence napisał(a):Dlaczego tam egzekutor ma range? xdWierzchowiec też coś tam nabroił, jakiś taki agresywny
Opublikowano 1 Grudnia 20251 Gru No mówię jak dopisałem te brakujące 20k w instancebase.cpp tak się stało ale usunąłem już i pokazuje po staremu ale ten system chyba nie jest kompletny albo jakiś inny system mi koliduje z tym bo range pod C pokazuje na złoto a przy nicku na Niebiesko ale to tam pikuś tylko czemu nie pokazuje tych dodatkowych rang
Opublikowano 6 Grudnia 20256 Gru Zrobiłem sam :)dodatkowo sobie przerobiłem że mam też rangi Damskie/Męskie w zależności od płci :) Edytowane 6 Grudnia 20256 Gru przez kolo
Opublikowano 6 Grudnia 20256 Gru Programista 19 godzin temu, Sevence napisał(a):@kolo To gratulacje podzielisz się rozwiązaniem?Lepiej nie xD
Opublikowano 6 Lutego6 Lut Ja to sobie przerobiłem aczkolwiek w tej postaci co jest tutaj też może być tylko abys sobie zmienil bonusy ja troszkę kod przerobiłem i dodałem że mam opcje jak jest facet to pisze np "Królewski" a jak kobieta to "Królewska" i inne rangi tak samo Edytowane 6 Lutego6 Lut przez kolo