Opublikowano 23 Października 20241 r Siema, na imię mam Kamil a lat mam już 32 i pochodzę z "okolic" stolicy wielkopolski. Na scenie metina od S7 czyli ALMANACH ❤️ W 2014r (albo coś koło tego) brałem udział w adminowaniu takiego jednego serwera, głównie pomoc techniczna/odpisywanie na tickety/ustawianie dropu/pisanie questów/dodawanie przedmiotów i takie tam inne łatwe rzeczy. Tworzenie serwera traktuję jako hobby po pracy, nigdy żadnego nie wydałem i nie wydam na 99%
Opublikowano 8 Października 20258 Paź 8 minut temu, Gargamel napisał(a):No siemka panowieCo tam u Ciebie ?
Opublikowano 8 Października 20258 Paź Autor 16 minut temu, luki3507 napisał(a):Co tam u Ciebie ?walczę z clientem ^_^ I projektuje w solidzie nowy produkt do sklepu :D
Opublikowano 8 Października 20258 Paź Teraz, Gargamel napisał(a):walczę z clientem ^_^ I projektuje w solidzie nowy produkt do sklepu :Dpowodzenia w walce z clientem produkty z jakiejś konkretnej kategorii ?
Opublikowano 8 Października 20258 Paź Autor 5 minut temu, luki3507 napisał(a):powodzenia w walce z clientem produkty z jakiejś konkretnej kategorii ?Meble ogrodowe ze stali nierdzewnej / aluminium
Opublikowano 8 Października 20258 Paź Teraz, Gargamel napisał(a):Meble ogrodowe ze stali nierdzewnej / aluminiumo ciekawy temat